Han har allerede spillet Gandalf på film hele seks gange. Først i “Ringenes herre”-trilogien og siden i de tre film baseret på “Hobbitten” Men Ian McKellen nægter at lægge staven og den spidse troldmandshat fra sig. Han vender gerne tilbage til Tolkiens univers i Amazons kommende “Ringens Herre”-serie.

Se også: Officielt: Amazon laver prequel-serie til “Ringenes herre”

Ian McKellen ser nemlig helst ikke en anden skuespiller end ham selv i den ikoniske troldmandsrolle.

Det siger han i Graham Nortons radioprogram på BBC Radio 2, der spurgte McKellen, hvordan det bliver med en ny skuespiller som Gandalf:

Hvad mener du? En anden Galdalf? Jeg har ikke sagt ja, fordi jeg ikke er blevet spurgt, men antyder du, at en anden skal spille ham? Gandalf er over 7000 år gammel, så jeg er ikke for gammel endnu.

Det lyder ikke, som om den 78-årige Ian McKellen er parat til at give slip på gode, gamle Gandalf. Også selv om det er 16 år siden, han første gang kunne ses som den grå troldmand i Peter Jacksons “Ringenes Herre: Eventyret om ringen” i 2001.

Amazon Studios betalte godt og vel 250 millioner dollars for rettighederne og arbejder lige nu i de tidlige stadier på udviklingen af, hvad der bliver en prequel-serie til Tolkiens “Ringenes herre”.

Der er endnu hverken skrevet manuskript eller valgt cast.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 KEiZ 6 år siden

Tror de planlægger 15-20 sæsoner, så mon ikke de satser på et nyt og yngre cast, så nu også helst de ikke lagde sig for meget op af De allerede lavede film, hvorfor lave det hele en gang til??
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#2 Star Trek fever 6 år siden

Af ren nysgerrighed... 15-20 sæsoner? Hvor får du det fra?
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: