Idris Elba får æren af at lægge stemme til fanfavoritten Knuckles the Echidna i opfølgeren til videospilsfilmatiseringen “Sonic the  Hedgehog”.

Originalen, der fik premiere sidste år, viste sig at være noget af en biografsucces, der fik skrabet i omegnen af 2 mia. danske kroner hjem. Fans af det lynhurtige blå pindsvin virkede også tilfredse med filmatiseringen, på trods af at vores egen anmelder var knap så begejstret.

Den kommende 2’er er nu gået i gang med produktionen, og filmen vil introducere ikke kun Knuckles, men også Miles “Tails” Prowler, den tohalede ræv, som vi fik et glimt af i originalens post-credit-scene.

Mens vi stadig venter på at finde ud af, hvem der skal spille Tails, har Idris Elba nu annonceret, at han lægger stemme til det røde myrepindsvin.

Idris Elba, der i øjeblikket kan ses i biograferne som Bloodsport i James Gunns “The Suicide Squad”, virker som en ideel casting til den rå men godtroende Knuckles. Med en stjerne som Elba i rollen, kommer karakteren formentlig også til at spille en betydelig rolle i filmen.

Læs vores anmeldelse af “The Suicide Squad” her.

Instruktør Jeff Fowler er tilbage ved roret på 2’eren, mens også originalens forfattere, Pat Casey og Josh Miller, er tilbage i skriverummet på Paramount-filmen.

“Sonic the Hedgehog 2” løber hen over det store lærred den 7. april næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: