Med den aktuelle “The Super Mario Bros. Movie” som anledning var en nylig pressekonference hovedevent for annoncering af nye animationsprojekter.

Chris Meledandri, chef for animationsstudiet Illumination, og Nintendos Shigeru Miyamoto holdt et kombineret interview/pressemeddelse samtidig med promoveringen af studiets seneste projekt “The Super Mario Bros. Movie”. Her var selvfølgelig filmatiseringen af den legendarisk spilfranchise en vital del af Meledandris taletid – den resterende taletid gik imidlertid til studiets fremtidige projekter.

Chefen Meledandri talte om efterfølgere til velkendte film som “Grusomme Mig”, “Kæledyrenes Hemmelige Liv” samt “Syng”. Samtidig kom han også ind på den kommende animationsfilm “Migration”: En film om trækfugle, som ikke længere behøver at flyve sydpå grundet klimaforandringer. “Migration” udkommer i biograferne 21. december 2023.

Det bemærkelsesværdige var imidlertid, at studiet også var i gang med at udbygge “Shrek”-franchisen. Meledandri kan fortælle, at der lige nu er forhandlinger i gang med skuespillerne Mike Myers, Eddie Murphy og Cameron Diaz, som lagde stemme til henholdsvis Shrek, Æsel og Fiona i de oprindelige film. Projektet omtales som “Shrek 5”, men ingen plotdetaljer er indtil videre udgivet, og forhandlinger skal lige gå igennem inden. Dog har Eddie Murphy allerede udvist interesse for at vende til rollen. I forbindelse med lanceringen af den anden spin-off film om den bestøvlede kat: “Puss in Boots: The Last Wish” gav Murphy udtryk for, at han gerne ville vende tilbage til rollen som Æsel igen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: