IMAX Classic Festival 2008

Nu bliver det muligt at genopleve Tycho Brahe Planetariets
mest populære IMAX-film igennem tiden. Fra 11. september til og med 12. november viser Tycho Brahe Planetariet otte af de mest populære IMAX-film, deriblandt “Den blå planet”, “Grand Canyon”, og “The Living Sea”.

På Tycho Brahe Planetariets hjemmeside kan man læse mere om de film, som vises på det 1000 m2 store kuppellærred.

Den danske 70 mm filmekspert Thomas Hauerslev besøger desuden Planetariet to gange i løbet af festivalen og fortæller om sin kærlighed til det store filmformat. Foredragene vil bl.a. også inkludere et kig ind i det helligste rum i Planetariet – operatørrummet. Første foredrag afholdes onsdag 22. oktober kl. 19.20.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 filmz-Seldrup 14 år siden

Jeg har lige været i sydney på ferie. Og der var jeg i en imax biograf med verdens største skærm, siger de ihvertfald selv Vi så The Dark Knight, og jeg var ikke videre imponeret. Det ser da meget fedt ud når der er filmet ind over byerne, men de skiftede hele tiden over til almindelig billede,og man sad meget tæt på skærmen, der var ikke ret mange stole rækker, så jeg fik det helt skidt
Gravatar

#2 akerman 14 år siden

Haha,, det er da kun et PR fremstød...

- for den blå planet og sikkert de andre har været fast inventar på programmet de sidste 20 år, der sker stort set aldrig fornyelse.
Gravatar

#3 fasslars 14 år siden

Gid jeg dog boede i Københavnstrup, så jeg kunne komme til den festival - suk:-)
Gravatar

#4 cansi 14 år siden

Er det ikke muligt at de lige kunne skubbe The Dark Knight ind imellem. Vil helt vild gerne opleve den film på imax, men den nærmeste imax bio ligger i Berlin og det er på tysk, øv.... Men overveje at tage ind og se et af filmene for at opleve imax.
Gravatar

#5 filmz-thejman 14 år siden

I kan evt gå ind på denne side, og skrive at i vil se The Dark Knight.
http://www.tycho.dk/article/view/5092
Gravatar

#6 filmz-Seldrup 14 år siden

For ca. tre uger siden var jeg i planetariet og se 3D film, og der spurgte jeg om de ikke fik The Dark Knight så man kunne se den i imax format, men de sagde at det måtte de ikke for konkurrencen skyld i forhold til de andre biograffer, og dem der styr det med hvilke film der skal købes hjem til biografferne, ville hellere ikke. Det lød som om på ham jeg snakkede med, at han også godt ville have haft den
Gravatar

#7 Spanner 14 år siden

Du skal tænke på, at der er en vis biografkæde, der har ca. halvdelen af alle biografsæder i Danmark. De har også en stor biograf med kun én sal ca 150 meter fra Planetariet.

Det er ikke i deres interesse, at filmudlejerne skal leje film ud til nogen konkurrenter i det indre København.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem

Skriv ny kommentar: