Den 20. februar så er det slut. Om to uger så lukker IMDb.com for sit forum, hvor brugerne selv kan kommentere. Debatten er ikke længere positiv eller brugbar for flertallet af brugerne – trolls har overtaget magten.

Se også: IMDb-grundlægger: “Vertigo” er verdens bedste film

Det er konklusionen i en officiel meddelelse fra IMDb, der nu fremadrettet vil lade debatten udfolde sig på sociale medier som Facebook og Twitter.

Dermed lukker filmdiskussionen inde på selve IMDb, men fortsætter altså for de 250 millioner månedlige brugere på eksterne medier, hvor det vurderes, at debatten er mere positiv og frugtbar.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 David Munch 2 år siden

Mærkelig beslutning. Ja, IMDBs forums er generelt fyldt med had, grundet mangelfuld moderation, men jeg tror nu stadig de driver en stor del af trafikken til sitet.
Gravatar

#2 ReignHeart 2 år siden

IMDb er de virkelige trolls
Gravatar

#3 Lard Hanson 2 år siden

#1 Helt enig - der mangler moderation.

Synd de flytter det til Facebook og Twitter. Jeg synes ikke rigtig debat og diskussion fungerer på de medier.
Gravatar

#4 Sir_cumalot 2 år siden

Fornuftigt.

En masse pattebørn der aldrig mærkede konsekvensen af frihed under ansvar. Imdb har gjort det rigtige, og valgt at slukke for filmens svar på nationen!
Gravatar

#5 kblood 2 år siden

Det virker lidt som en tam løsning. Så de kan ikke finde ud af at moderate, og har sikkert ikke folk nok til det, men lader heller ikke bare folk gøre det gratis for dem? Der er sikkert mange som ville tage den opgave.

Har nu ikke brugt det særligt meget, men det var da et godt sted at debatere en film eller dokumentar man måske lige havde set syntes jeg. Trolls bliver man lidt vant til.
Gravatar

#6 Geekalot 2 år siden

Morten kunne da tage endnu et fuldtids job på den side :)
Gravatar

#7 Corporal_Hicks 1977 2 år siden

Jeg kan godt forstå deres beslutning.
Folk er ubehøvlet og mange burde skamme sig for den måde de taler/skriver på!
Gravatar

#8 theassociate2010 2 år siden

Det er virkelig ærgeligt - synes der var mange gode brugbare indlæg og fortolkninger på film. Ærgeligt pattebørn der ikke kan opføre sig ordentligt, skal ødelægge det for flertallet :(
Gravatar

#9 Alex- 2 år siden

Det er utroligt, men ikke overraskende. Bare her på Filmz kan det til tider være i overkanten, så det er ikke svært at forstille sig hvordan det må være på de større forums.
Gravatar

#10 Alex- 2 år siden

Det er utroligt, men ikke overraskende. Bare her på Filmz kan det til tider være i overkanten, så det er ikke svært at forstille sig hvordan det må være på de større forums.

Skriv ny kommentar: