Torsdag den 18. maj får det længeventede 10. kapitel om Dom Torettos familie premiere.

Med en masse trailere, plakater og promoveringsmateriale forbundet med den næste film i “Fast”-franchisen kunne man godt glemme, hvordan seriens rødder egentlig startede. Under det daværende navn “Fast & Furious” handlede filmene om ulovlige gaderæs, politiefterforskning og tyveri. Siden har serien udviklet til et stort sammensurium af stunts, eksplosioner og familie.

Den sidste trailer kalder tilbage til franchisens oprindelige rødder ved at henvise til oprindelsen og frem til i dag. Gennegående i montagerne finder man en masse klip af den afdøde hovedrolle Paul Walker, som franchisen sagde farvel til ved “Fast 7”.

I denne trailer dedikeres også mere tid til den udvidede families seneste medlemmer. John Cena vender tilbage på familiens side som Jakob Toretto, og Jason Statham som lejemorderen Deckard Shaw.

Annonceringen af “Fast X” har længe vægtet, at filmen er en del af den todelte afslutning på franchisen. Dog er det ikke nødvendigvis sandt. Skuespilleren bag Dom Toretto, Vin Diesel, udtalte i starten af ugen, at der er tale om at udvide afslutning med en tredje film; dermed gøre finalen til en trilogi. Angiveligt har Universal Pictures adspurgt om muligheden, efter de så en screening af “Fast X”.

Om det blot er rygter eller bliver realiseret, finder vi ud af. Indtil da kan man se “Fast X” i biograferne  torsdag den 18. maj.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 ThomasEJ 1 år siden

“ Dom Toretto udtalte i starten af ugen, at der er tale om at udvide afslutning med en tredje film; ”

Så figuren Vin Diesel spiller, er nu begyndt at udtale ting til pressen om filmene? Det er noget vildt “fourth wall breaking” de har gang i der…
Gravatar

#2 Miko666 1 år siden

glæder mig til a se den i morgen den 17
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Fast X? Er det en ny franchise, eller er det en fortsættelse på X(2022)? De titler giver ingen mening.

Skriv ny kommentar: