“Alien”-instruktør Ridley Scott mener ikke, at franchisen er død efter “Covenant” – har spørgsmålene klar.

Han vendte tilbage med blandet succes til først “Prometheus” og senest “Alien: Covenant”, der skuffede ved billetlugerne.

Men den originale “Alien”-instruktør er alligevel ikke klar til at erklære franchisen for færdig. Ridley Scott har en plan:

”Der er meget mere i ‘Alien’, men jeg mener, at man bliver nødt til at videreudvikle. Det, jeg altid tænkte på, da jeg lavede den første, var, hvorfor ville et væsen som dette blive skabt, og hvorfor rejste det i det, jeg altid har opfattet som et krigsskib, der transporterede en last med disse æg. Hvad var formålet med dette fartøj, og hvad var formålet med æggene? Det er spørgsmålet – hvem, hvorfor og med hvilket formål,” siger Ridley Scott til Los Angeles Times.

Det store spørgsmål er dog også, hvad Disneys planer er med “Alien”-franchisen, som de overtog sammen med opkøbet af Fox. Det har Disney endnu ikke meldt noget ud om.

Læs også ‘Disney afslører nyt om planerne med “Abernes planet” og “Alien”‘.

“Alien”-franchisen har i alt solgt biografbilletter for over 1,6 milliarder dollars.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Paulusmusen 4 år siden

James Cameron skal tage over
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Han besvarer spørgsmål, som ingen, som i ABSOLUT INGEN, har stillet eller ønsket svar på.
Gravatar

#3 The Man With a Lot Of Names 4 år siden

Nogle mysterier er mere spændende hvis de aldrig er besvaret. Det var det der gjorde Alien uhyggelig. Det var nice at høre andres teori om The Space Jockey.
Gravatar

#4 ccbj 4 år siden

Personligt ville jeg elske at få mere at vide om dette mysterie. Må indrømme at jeg ikke selv har tænkt på det. Men ideen lyder spændende og jeg håber vi får mere at se til Alien-universet. Men om Ridley er den oplagte kandidat er jeg ikke så sikker på. Er det alderen der trykker kvaliteten?
Gravatar

#5 Naggzu 4 år siden

Forhistorien siger mig ikke så meget, vil meget hellere have mere som aliens, eventuelt en lille serie om nogle space marines der jagter aliens.
Gravatar

#6 The one is back 4 år siden

og sådan fortsætter jason voorhees med at komme tilbage

Skriv ny kommentar: