Efter flere års spekulationer er indholdet på Warner Brothers’ kommende jubilæums-udgivelse af Ridley Scotts banebrydende “Blade Runner” endelig blevet offentliggjort. Der udkommer både 2-disc, 4-disc og 5-disc dvd-udgaver af filmen i USA 18. december. 5-disc udgaven udkommer i en særlig kuffert, og vil samtidig være tilgængelig i både HD-DVD og Blu-ray format.

Produceren Charles de Lauzirika, der bl.a. er kendt for sit arbejde på dvd-udgivelserne “Alien Quadrilogy” og “Kingdom of Heaven: Director’s Cut”, har brugt årevis på at finde en masse ekstramateriale til udgivelserne, og han har været med til at lave en helt ny 3½-time lang dokumentar om tilblivelsen af filmen, som går under navnet “Dangerous Days”.

2-disc udgivelsen byder blot på denne dokumentar samt den splinternye ‘Final Cut’-udgave af filmen, som bl.a. indeholder nye scener og effekter. Scott og andre har derudover indtalt et par kommentarspor. 4-disc udgaven byder også på alskens featuretter, pr-materiale mm., og hele tre alternative udgaver af filmen: den oprindelige biografudgave, den internationale biografudgave fra 1982, samt den såkaldte ‘Director’s Cut’ fra 1991. Omtrent 45 minutters slettede og alternative scener skulle også være inkluderet.

5-disc udgaven indeholder alt det ovennævnte og en restaureret udgave af den såkaldte ‘Workprint’-version af filmen, samt andre godter. Scott har udtalt følgende om den nye ‘Final Cut’-udgave af filmen: ”‘The Final Cut’-udgaven er det endelige resultat af en proces, der begyndte tilbage i 2000, og som fortsatte igennem syv års intens research, minutiøst restaureringsarbejde, tekniske udfordringer, utrolige opdagelser og nye muligheder. Jeg kan helhjertet bekræfte, at ‘The Final Cut’ er min endelige ‘director’s cut’ af filmen.”

En komplet liste over de kommende udgivelsers indhold og billeder af disse kan ses hos The Digital Bits.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#21 The Insider 16 år siden

Ja, Blade Runner-computerspillet var glimrende. Virkelig stemningsfuldt og især guf for fans :-) Og så var det fedt med de (vistnok) 13 forskellige slutninger. Jeg oplevede kun 7 af dem.
War. War never changes.
Gravatar

#22 elwood 16 år siden

#20 Na ahah

Sam and Max: Hit The Road, is the Champ 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#23 The Insider 16 år siden

#22, uha, classic stuff. Jeg har endda fået det til at køre på min PSP - go figure! Jeg gennemførte endda The Dig på den... vild verden vi lever i.
War. War never changes.
Gravatar

#24 filmkorn.dk 16 år siden

Kommer den ikke også på region 2?
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#25 filmz-arnebjarne 16 år siden

#8 Kan du ikke holde dit anti-Sony bræk for dig selv, det var dog den værste gang ævl jeg længe har hørt det der.

Warner bruger overhovedet ikke regions kodning, så nej, det bliver der nok heller ikke på Blade Runner.

BD+ har nok lidt mere med copy-protection at gøre end regionskodning skal du se.

BD+ er ikke krævet på alle nye BD udgivelser, det er fuldstændig op til studierne om de vil bruge det.

Taget i betragtning, at Blade Runner også bliver udgivet på HD DVD ville Warner absolut intet få ud af at bruge BD+. HD DVD'en kan ikke bruge det alligevel, så de er stadig totalt afhængige af AACS til at beskytte indholdet mod kopiering.

Men bevars, hvis du stadig mener det modsatte, så kom da endelig med dokumentation for dine påstande.
Gravatar

#26 aknot 16 år siden

#16 Har det også stående, må dog indrømme at jeg aldrig har fået det gennemført, selv om jeg rigtig godt kunne lide det.

Shit fuck en lækker udgave af en klasse film, den ryger jo nok også hjem til samling når den engang udkommer.
Gravatar

#27 frankdrebin 16 år siden

#26, Jeg sad også fast i spillet på et tidspunkt.. Men fandt så ud af det senere hen, og fik så blod på tanden, og gennemførte spillet :) Har dog siden gennemført det igen og igen :D
Gravatar

#28 elwood 16 år siden

#27 en lille negativ ting om spillet er dog pixel hunting, der hvor man skal finde
Stykkerne efter ham den fede er sprunget i luften
Der var en af tingene der var ret ondt gemt, det var en micrometer jeg sku flytte musen næsten før den fandt den rigtig pixel, med det jeg sku bruge.

Voight Kampf var sjov at rode med.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#29 The Insider 16 år siden

Spillet skulle næsten inkluderes i 5-disc udgaven :-)
War. War never changes.
Gravatar

#30 elwood 16 år siden

#29 hehe ikke dårlig ide, men det kan nu købes for ingen penge næsten, hvis det da er til at støve op, self får man nok ikke den dejlige spil æske med nu til dags.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: