Efter flere års spekulationer er indholdet på Warner Brothers’ kommende jubilæums-udgivelse af Ridley Scotts banebrydende “Blade Runner” endelig blevet offentliggjort. Der udkommer både 2-disc, 4-disc og 5-disc dvd-udgaver af filmen i USA 18. december. 5-disc udgaven udkommer i en særlig kuffert, og vil samtidig være tilgængelig i både HD-DVD og Blu-ray format.

Produceren Charles de Lauzirika, der bl.a. er kendt for sit arbejde på dvd-udgivelserne “Alien Quadrilogy” og “Kingdom of Heaven: Director’s Cut”, har brugt årevis på at finde en masse ekstramateriale til udgivelserne, og han har været med til at lave en helt ny 3½-time lang dokumentar om tilblivelsen af filmen, som går under navnet “Dangerous Days”.

2-disc udgivelsen byder blot på denne dokumentar samt den splinternye ‘Final Cut’-udgave af filmen, som bl.a. indeholder nye scener og effekter. Scott og andre har derudover indtalt et par kommentarspor. 4-disc udgaven byder også på alskens featuretter, pr-materiale mm., og hele tre alternative udgaver af filmen: den oprindelige biografudgave, den internationale biografudgave fra 1982, samt den såkaldte ‘Director’s Cut’ fra 1991. Omtrent 45 minutters slettede og alternative scener skulle også være inkluderet.

5-disc udgaven indeholder alt det ovennævnte og en restaureret udgave af den såkaldte ‘Workprint’-version af filmen, samt andre godter. Scott har udtalt følgende om den nye ‘Final Cut’-udgave af filmen: ”‘The Final Cut’-udgaven er det endelige resultat af en proces, der begyndte tilbage i 2000, og som fortsatte igennem syv års intens research, minutiøst restaureringsarbejde, tekniske udfordringer, utrolige opdagelser og nye muligheder. Jeg kan helhjertet bekræfte, at ‘The Final Cut’ er min endelige ‘director’s cut’ af filmen.”

En komplet liste over de kommende udgivelsers indhold og billeder af disse kan ses hos The Digital Bits.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 chronaden 16 år siden

*drooooooooooool*
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#2 boehlahz 16 år siden

Glæder mig helt vildt. Blade Runner er og bliver en perle af en fantastisk film.
Gravatar

#3 PredatorX 16 år siden

FUCK hvor jeg glæder mig...
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 Spanner 16 år siden

ENDELIG får den film den udgivelse, den fortjener
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#5 Hal60 16 år siden

Har allerede lavet plads på hylden! :D

Come to me, my precious!
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#6 Notional 16 år siden

Det er længe siden EzyDVD lækkede billede af den fede 5 disc version. Kuffert, model af spinneren og alt muligt andet gør denne 700+ kr dyre udgivelse til min ønskeudgivelse. Naturligvis i HD ;)
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#7 filmz-hooked 16 år siden

Blu-ray naturligvis ;-)
www.panacea73.dk
Gravatar

#8 Notional 16 år siden

#7 Naah jeg kan ikke lide at blive voldtaget af Sony's DRM helvede. Den udkommer desuden, indtil videre, ikke i Europa, hvorfor BluRay tilhængere IKKE kan bruge denne titel.

Den indeholder nemlig både BD+ og så er det en ny film + kuffert udgaven er limited. BD+ forhindrer at man kan se film fra andre regioner og vil installeres på alle NYE film. Senere vil de lave en billigudgave uden (påståes der), men siden den er limited sker dette ikke med denne version.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#9 dolphinfriendly 16 år siden

#6 Kan du ikke linke til den? (Edit: fandt den: http://binarybonsai.com/archives/2007/05/17/detail...

Den kan ikke komme hurtig nok hjem til sugar daddy! :)

Gravatar

#10 filmz-Angel Eyes 16 år siden

Se, sådan skal en rigtig dvd-udgivelse være! Den perfekte udgave af den perfekte film! Haleluja, Ridley :)
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz

Skriv ny kommentar: