Red Skulls skæbne efter “Infinity War” er blevet afsløret af instruktørerne selv.

Red Skull var ikke blevet set siden “Captain America: The First Avenger” fra 2011, men i “Infinity War” fik vi et gensyn med ham – fanget i Vormir – men nu er han fri, bekræfter Russo-brødrene.

Efter at Thanos har fået fat i hans Soul Stone, er Red Skull fri til selv at forlade Vormir, hvor han nu også kan opsøge de eftertragtede Infinity Stones – eventuelt i en fremtidig MCU-film.

Red Skull endte i Vormir efter “The First Avenger”, hvor han tilsyneladende blev opslugt af Tesseract-firkanten, der senere har vist sig at være en af de seks Infinity Stones – nemlig Space Stone.

At han derefter er vendt tilbage i “Infinity War” har åbnet muligheden op for, at andre skurke måske heller ikke er døde.

Nogle fans har eksempelvis spekuleret i, om Ultron måske kunne være blevet opslugt af Visions Mind Stone i “Avengers: Age of Ultron”. Eller at Ronan fra “Guardians of the Galaxy”, der også forsvandt i en lilla sky, kunne være blevet opslugt af en Infinity Stone.

“Infinity War”-post-credit-scenen er for nyligt blevet udgivet, hvis man vil have en opfrisker på slutningen, der lægger op til “Captain Marvel”  – læs mere her.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Gridlock 9 måneder siden

Hvis de åbner for den mulighed at alle de "døde" skurke enten er blevet fanget i the Infinity stones eller sendt et andet sted hen og det er muligt og bringe dem tilbage ved brug af the infinity stones, så åbner det for helt nye muligheder.
Hvem siger at Red Skull, Ronan og Ultron er de eller det eneste der gennem tiden enten er blevet transporteret et andet sted hen eller fanget i the infinity stones.

Vil minde lidt om Legends of Tommorrow season 3 slutning
Gravatar

#2 Mejse 9 måneder siden

#1 nu var lige de 3 skurke jo faktisk igang med noget med infinity stones da de døde, så det giver en del mening, giver knap så meget at alle pludselig kan bringes tilbage :)
Gravatar

#3 Edward Teach 9 måneder siden

Så lad dog ting være definitivt. Er de død, så er de fucking døde. Stop det pis med genoplivninger og tidsrejser. Det er ikke en teenage tvserie for små piger...
Gravatar

#4 Mejse 9 måneder siden

#3 ehhm nej det er tegneserie baseret superhelte, det har altid været en meget større del af det univers end nogen teenage tvserie for små piger :)
Gravatar

#5 Edward Teach 9 måneder siden

#4 Undskyld da, farvede tegninger til ordblinde små drenge..

Giv historien dybde og mening, ved at lade en handling være definitiv.
Største "MEH" der kom fra IW, var jo at ingen tror på "nogen er døde".. Så er det jo næsten helt ligegyldigt.

Eneste grund til at de dukker op igen og igen, skyldes jo at folk køber tegneserierne med deres helte Uden dem, kan det være penge de ikke fik. Så lad os bringe dem tilbage..
Gravatar

#6 Mejse 9 måneder siden

#5 måske du bare burde se andre film :)

ingen grund til at tude og tude over det, når det nu engang er dig der har valgt at følge med i noget, du udemærket godt ved hvad er :)

man tuder jo heller ikke over at et æble smager af æble efter at jeg har købt det og spist det :)

og måske spar lidt på fordommene om ordblinde små drenge og teenage tvserier for små piger :) det er trættende og minder om noget en ordblind lille dreng ville gøre :)

en historie har jo heller ikke automatisk mere dybde eller mening fordi noget er definitivt, det hele handler om hvordan det er fortalt :)
Gravatar

#7 Gridlock 9 måneder siden

#6 Enig det at du slår nogen ihjel i en film gør ikke automatisk filmen bedre.
Hvis vi for eksempel tager The Force Awakens der slog de Solo ihjel gjorde det filmen bedre eller hvad med da de i TLJ slog både Snoke og Luke ihjel.
Ingen af disse drab gjorde filmene bedre.
Ved TLJ gjorde det det snare værer.

Og fordi en karakter dør og så kommer tilbage gør det ikke automatisk filmene dårligere. Et godt eksempel på dette kunne være Star Trek 2,3,4 og 6 Spock døde i film nummer 2 og blev bragt tilbage til livet i film nummer 3. Det gjorde på ingen måde de andre film dårligere snare tvært imod både film nummer 2 4 og 6 høre til blandt mine absolutte favoritter.
Så bare fordi mange af de døde helte kommer tilbage, gør det ikke automatisk infinity wars 2 til en dårliger film eller mindsker den første. Kommer helt an på hvad de gør med nummer 2 og hvordan de vælger og fortælle den.
Gravatar

#8 Mejse 9 måneder siden

#7 præcis
Gravatar

#9 Gridlock 9 måneder siden

Hvis man skal lege djævelens advokat og se det dårlige i det.
Kan man altid påpege at lige så snart det bliver same time next week, med hensyn til heltes død og genopstandelse, så kan filmene miste en del hvis alt hvad døden og genopstandelse bliver behandlet som er en forlænget ferie og ikke noget og ta alvorligt.

Jo vidst bog serier som B.V Larson´s undying mercinaries kommer omkring det problem ved og indføre konceptet med perming at du dør uden og blive genoplivet og dermed er istand til og få heltene til og dø igen og igen uden og mindske dødens betydning.
Og Game of Thrones kommer også lidt uden om det ved og indføre at det og komme tilbage fra døden ikke er smertefrit at det faktisk har konsekvenser og ikke er noget der sker særlig tit.

Men ja kan også godt se lidt hvor Edward Teach kommer fra, og chancerne er der bestemt at døden af de helte samt deres tilbagevending kan komme til og virke lidt trivielt og dermed mindske slaget af deres død i første film.

Men igen det kommer helt an på hvordan de behandler det, hvis de behandler det lidt som Iron Man 3 gjorde med Tony´s PTSD oven på Avengers, tror jeg det bestemt at film nummer 2 sagtens kan gå hen og blive lige så god som nummer 1.
Gravatar

#10 Mejse 9 måneder siden

#9 jamen helt enig igen, kan sagtens se hvor han kommer fra, men igen kommer an på hvordan det bliver behandlet, og vigtigste pointe, det er altså bare universet, og betingelserne, når man vælger at se noget baseret på et af verdens største tegneserie universer, som nok også er en af tidernes største bruger af tidsrejser og genoplivninger, hvis man ikke kan lide de ting, burde man nok se noget andet :)

Skriv ny kommentar: