Paramount Pictures har annonceret, at der for første gang i fem år ikke kommer til at være nogen ny “Paranormal Activity” at finde i biograferne i 2013. Tilgengæld kommer vi til at se to nye film i 2014.

Se også: ”Paranormal Activity 5″ og latinamerikansk spin-off er på vej.

Paranormal Activity 5” var ellers forventet klar til at ramme biograferne til Halloween som normalt, men filmen er endnu ikke engang blevet sat i produktion, så det kommer ikke til at være tilfældet.

Det samme gælder den latinamerikanske spin-off-film, der længe har været i støbeskeen. “Paranormal Activity: The Marked Ones”, som filmen hedder, rammer efter planen biograferne til januar, mens “Paranormal Activity 5” udkommer omkring næste års Halloween.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 pow9199 10 år siden

For helvede, kan de blive ved?...
Gravatar

#2 Slettet Bruger [4257581519] 10 år siden

pow9199 (1) skrev:
For helvede, kan de blive ved?...


Jep, det er god business. 4'eren kostede 5 millioner dollars at lave og tjente små 30 millioner første weekend, det er sgu en meget god investering.

Det er præcis samme koncept som Saw-filmene, så længe de kan laves billigt og tjene ret fornuftigt, bliver de ved med at komme.
Gravatar

#3 Mikkel Abel 10 år siden

Øv, 2013 er fuldstændig ødelagt.....................................................................................................
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#4 powers80 10 år siden

"Paramount Pictures har annonceret, at der for første gang i fem år ikke kommer til at være nogen ny "Paranormal Activity" at finde i biograferne i 2013."

Der har da heller ikke været nogen Paranormal Activity i biograferne i 2013 de andre år....:p

Jeg har ikke set 4'eren (har også hørt den skulle være ekstremt dårlig), men de første 3 film var da underholdende nok. Især 3'eren synes jeg er ganske udmærket.
Gravatar

#5 Jack Slater 10 år siden

Jeg glemmer aldrig da jeg så 1'eren, jeg var rimelig tæt på at sove med lyset tændt :)

Men selvom jeg fandt etteren genial syntes jeg ikke rigtigt at konceptet egnede sig til efterfølgere, så jeg har stadigvæk kun set etteren.
Gravatar

#6 Lord Beef Jerky 10 år siden

#4 4eren er skam ikke meget dårligere end de andre. Det er bare mere af det samme.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#7 Sweetiebellefan 10 år siden

Det ser jeg frem til.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#8 David Munch 10 år siden

Etteren var rigtigt godt spooky, men toeren var bare mere af det samme desværre. Kun én scene jeg synes var virkelig god.

Også derfor jeg ikke har gidet se 3/4 endnu.
Gravatar

#9 Riqon 10 år siden

Det kunne være man skulle tjekke den første ud en dag.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 Alex- 10 år siden

Bruno (2) skrev:
Det er præcis samme koncept som Saw-filmene, så længe de kan laves billigt og tjene ret fornuftigt, bliver de ved med at komme.


Overhovedet ikke. Du kan ikke fjerne en eneste af Saw filmene uden at resten af filmene ikke vil give mening. Historien er alt for kompleks og fortjener derfor ærlig talt ikke at ryge ned på niveau med Paranormal Activity, med undtagelse af den sidste Saw film. ;)

Skriv ny kommentar: