Paranormal Activity 4” havde i denne weekend biografpremiere, og selvom filmen har fået høvl af kritikerne og ikke har formået at tjene nær så mange penge som tidligere indslag i serien, så er den stadig blevet et kæmpe hit med en indtjening på 55 millioner dollars ud fra et budget på blot 5 millioner dollars.

Se også: Lang ny trailer til gyseren “Paranormal Activity 4″.

Derfor kommer det ikke som nogen særlig stor overraskelse, at Paramount Pictures nu har givet grønt lys til “Paranormal Activity 5”, der skal udkomme til næste år.

Foruden “Paranormal Activity 5” har Paramount dog også givet grønt lys til en ny endnu unavngiven spin-off i serien, der skal tiltale det latinamerikanske publikum, som allerede er helt vilde med franchisen.

En kort teaser til spin-off-filmen blev faktisk vist efter slutningen af “Paranormal Activity 4”. Selvom teaseren kun var på spansk, forventes det, at filmen vil blive filmet med en blanding af spansk og engelsk dialog.

Christopher Landon, der har skrevet de tre seneste “Paranormal Activity”-film, vil være at finde bag kameraet. Det er dog endnu uvist, hvorvidt han også vil skrive filmen, som forventes ude i biograferne til foråret.

Se den omtalte teaser ovre hos FilmJunk.com.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Graversen 11 år siden

Jeg har set de første to, og jeg syntes de var okay, men jeg har det ligesom med Saw-serien. Hvis de spytter den ene film ud efter den anden, har jeg ingen tiltro til deres kvalitet og dropper helt at give dem en chance.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#2 DannyPhilipsen 11 år siden

Det bliver ligesom Saw-franchisen. En film om året blev udsendt. Alle Saw-filmene, på nær 1 og 2 var fesne og ligegyldige
Gravatar

#3 daniel_laumann 11 år siden

De burde stoppe. I sær hvis de begynder kun at komme på videomedier og slet ikke gå i biografen. For hjemme i stuen er filmene virkelig ringe.

Skriv ny kommentar: