I tegneserierne har de mødtes et utal af gange, men superheltefans skal ikke sætte næsen op efter at se Batman og Superman stå overfor hinanden på film i den nærmeste fremtid.

Det fortæller produceren Charles Roven, der både er involveret i den kommende 3. Batman-film, “The Dark Knight Rises”, og det nye “Superman”-reboot, “Superman: Man of Steel”.

Ifølge Roven lever de to figurer i hvert deres univers, og folkene bag de respektive filmserier fokuserer på de enkelte film.

En film med de to helte har ellers i en længere årrække været på tale i Hollywood. Tilbage i 2002 – før både Superman og Batman vendte tilbage i nye filmudgaver – var instruktøren Wolfgang Petersen således blevet hyret til at stå bag filmprojektet “Batman vs. Superman”, hvori de to berømte helte fra DC Comics skulle op imod hinanden.

Se også: Christian Bale var næsten Superman i “Batman vs. Superman”.Vis kommentarer (44)
Gravatar

#11 Batsy 11 år siden

10# Din links virker simpehel hen ikke /:
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#12 neran 11 år siden

#11 Spøjst, den virker heller ikke her, men der burde ikke være noget galt. Så prøver vi igen, med et nyt [url=
Afsindig Alsidige Anmeldelser af Anders - http://neranders.wordpress.com/
Gravatar

#13 Batsy 11 år siden

12# Ikke helt det jeg tænkte på ;), mente det her den grønne klump Jeg holder i hånden- http://oi56.tinypic.com/hsp3xe.jpg
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#14 neran 11 år siden

#13 Hvis det er det du vil gøre, skal du lige finde nogen der er lidt bedre til at bruge photoshop. ;)
Afsindig Alsidige Anmeldelser af Anders - http://neranders.wordpress.com/
Gravatar

#15 Batsy 11 år siden

14# Det så fint ud til mig( eller ikke) d: men hva så med den her- det er tegnet og ikke photo eller noget- http://www.bamkapow.com/bk_images/2009/04/03/krypt...


"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#16 Clint 11 år siden

#6 De 2 største DC helte ;)

Ideen er om at de kæmper mod hinanden, har altid været super plat. Rummand som har røntgen syn, laserstråler ud af øjnene, kan løfte flere højhuse, kan flyve så hurtigt, at han kan ændre tiden, kan modstå alt - pånær kryptonit, imod intelligent veltrænet man fra planeten jorden. Helt klart Batman har en chance.

Gravatar

#17 Rasputinoch 11 år siden

#16

Har du ikke læst "The dark Knight Returns"? Der får Superman tæsk så det gør noget af gode gamle Batman - og det er ikke tilnærmelsesvist plat - det er faktisk temmeligt genialt.

Superman mod Batman er en DC klassiker, og netop det tydelig misforhold mellem deres råstyrke er med til at gøre dysten interessant, for Batman skal altid hitte på et eller andet der vender op og ned på det hele. Det er klassisk David mod Goliath, og jeg er faktisk ganske ked af at vi må vente med at se "the main event" på film.
Gravatar

#18 neran 11 år siden

#15 Du ved godt vel godt Superman bare flyver uden for atmosfæren, puster lidt til Jorden, så den kommer tættere på eller længere væk fra solen, og så vil vi alle sammen dø af enten kulde eller varme. Ellers også kaster han månen lige ned i Gotham City. ;)
Afsindig Alsidige Anmeldelser af Anders - http://neranders.wordpress.com/
Gravatar

#19 Takeshi_K 11 år siden

MOVIE1000 (5) skrev:
Det kunne ellers have været interessant at se hvordan den ville se ud.

Sandt, sandt, de er jo begge nogenlunde "gode", men det kunne jo være de blev uenige omkring en trussel som så tvinger dem til at slås.

Eller Jokeren eller Luthor har en person som gidsel som tvinger dem til at slå hinanden ihjel. En kamp som var sand og ikke komponeret af en tredje-part ville dog være mere interessant.

Batsy (3) skrev:
Jeg vil have vundet aligevel.

Haha, jeg kan lide dig bedre end Superman, men hvis der er penge involveret så holder jeg mig godt nok til Superman. Stål-nosser, laser-øjne og evnen til at flyve kan blive svær at slå!
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#20 Batsy 11 år siden

19# Brain Beats muscle så jeg vinder :D
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: