“Insidious 2” er muligvis på vej


Saw”-instruktøren James Wan hev en kanin op af hatten med gyseren “Insidious”, der blev et hit og indtil videre står som 2011’s mest profitable film.

Se også: Er “Insidious 2” på vej?

Ikke overraskende har der derfor været snak om en efterfølger, der indtil videre dog har været benægtet af filmens producer, som har udtalt, at “Insidious 2” kun bliver til noget, hvis manuskriptforfatteren kan finde på en god historie – der skal ikke laves en 2’er blot for at malke penge.

Efter længere tids stilhed kommer der dog nu nyt omkring projektet via Sony Pictures, der lader til at klargøre en efterfølger ved at registrere hjemmeside-adresserne Insidious2Movie.com, Insidious2.net og Insidious2-Movie.net.

Imens det ikke er nogen bekræftelse af, at “Insidious 2” er en realitet, så peger det bestemt i den retning.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 bjarke 8 år siden

Jeg blev virkelig positivt overrasket over Insidious. Forførende 'haunted house'-stemning og pokkers underholdende skrækfilm, der faktisk jog en skræk i livet på mig. Skønt. Tja, hopper gerne på en 2'er...
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#2 duuk74 8 år siden

Lyder godt, især det med ikke at malke giraffen. Jeg var sgu rigtig godt skræmt af Insidious, især den første halvdel.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#3 loki 8 år siden

Ikke overraskende har der derfor været snak om en efterfølger, der indtil videre dog har været benægtet af filmens producer, som har udtalt, at "Insidious 2" kun bliver til noget, hvis manuskriptforfatteren kan finde på en god historie - der skal ikke laves en 2'er blot for at malke penge.


Hvorfor dog ændre bevæggrund fra 1'eren...
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 Kaversmed 8 år siden

Første halvdel af filmen var ganske forførende, og faktisk rigtig uhyggelig. Kæft jeg sprang op af stolen da Darth Maul sad bag manden!.. Synd at filmen blev så middelmådig hen mod slutningen.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 Djibyman 8 år siden

Kaversmed (4) skrev:
da Darth Maul sad bag manden!


He he, tænkte præcis det samme, han ligner ham meget godt, men anyways, den var okay til et godt grin;-)
I never Apologize, i´m sorry but that´s just the way i am.
Gravatar

#6 rammy 8 år siden

Forrygende nyhed! Den første var fremragende old school horror stopmættet af ondskabsfuldhed og intensitet. Jeg har faktisk anmeldt den her: http://sorensencinema.blogspot.com/2011/06/anmelde...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com

Skriv ny kommentar: