De satiriske skabere bag Cartman, Sten, Kenny og Kyle, har tidligere samarbejdet med Comptons Kendrick Lamar. Nu virker deres kommende projekt til at blive en realitet.

Trey Parker, som er medskaber på “South Park”, skal instruere en kommende live-action komedie. Filmen produceres i et samarbejde mellem Parker og hans makker, Matt Stone, samt selskabet PgLang, som bestyres af rapper Kendrick Lamar og hans kreative partner Dave Free. Manuskriptet leveres af Vernon Chatman, som har produceret over 150 episoder af “South Park”-serien og vundet 4 Emmys for sit arbejde.

Filmens handling bevæger sig i det samme skæve og absurde univers, som man er vant til, hvis man følger hændelserne i den lille bjergby. Fortid og nutid støder sammen, når en ung afroamerikansk mand spiller rollen som slave i en gengivelse hos et levende historisk museum. Problemet opstår, når han finder ud af, at hans kærestes forfædre engang har ejet hans forfædre.

“South Park”-skaberne har tidligere samarbejdet med Lamar. Parker og Stones studie Deep Voodoo lavede deepfakes til Kendrick Lamars musikvideo til “The Heart Part 5” fra 2022. Siden samarbejdet har der også været tale om filmen, som skaberne af “South Park” og Pulitzer-vinderen skulle producere sammen. Instruktøren er nu fundet, så det eneste, der mangler at blive annonceret, er dato for opstart af produktionen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: