Summit Entertainment har nu fået på plads, hvem de vil have til at instruere den tredje film i “Twilight”-serien, der får titlen “Eclipse”. Valget faldt på den spanske Juan Antonio Bayona, der stod bag den roste gyser “Børnehjemmet”.

Selvom optagelserne til den anden film i “Twilight”-serien, “New Moon”, der skal instrueres af Chris Weitz, endnu ikke er påbegyndt, har filmstudiet store forventninger til dens succes, og Summit Entertainment har allerede planlagt, at “Eclipse” vil få premiere i juni 2010.

Melissa Rosenberg, der også skrev manuskripterne til “Twilight” og “New Moon”, er i gang med manuskriptet til den tredje, i hvilken den unge Bella tvinges til at vælge mellem vampyren Edward og varulven Jacob.

Juan Antonio Bayona er også tilknyttet den Guillermo Del Toro-producerede filmatisering af David Moodys “Hater”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 loki 13 år siden

Måske hende Melissa Rosenberg skulle ta' at genlæse bøgerne eén gang til før hun kaster sig ud i et nyt manuskript. Magen til udplukket rod skal man lede længe efter. Og vedkommen som har castet disse skuespillere skulle ta' at fucker langt væk sammen med makeupartisten.

Bøgerne, i alt deres teen-emo-drama er langt bedre end, so far, den ene film.
www.peakoil.dk
Gravatar

#2 Lady Arwen 13 år siden

Synes at Rob Pattinson er vildt cool og vildt lækker som Edward og glæder mig vildt meget til de to næste film... can't wait!
Doctor Who <3
Gravatar

#3 tiany 13 år siden

Det er sjældent jeg kommer med meget girl-y udsagn, men det skal jo ske en gang i mellem - så lad mig bare sige at jeg er enig med #2
Valar morghulis
Gravatar

#4 Winniepooh 13 år siden

Og jeg må erklære mig helt enig med #2 og #3
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House
Gravatar

#5 loki 13 år siden

Virkelig (?)

Jeg syntes netop Edward er en af de værst castede af de 7 cullens. Han ligner en jeg-ved-ikke-hvad og makeupen er vildt overdrevet. Ashley Greene (Alice) og Kristen Stewart er de eneste som ikke virker totalt fejlcastet og overdrevet klædt ud.
www.peakoil.dk
Gravatar

#6 mr gaijin 13 år siden

Nyheden er ganske enkelt forkert.

LA Times har undersøgt sagen, og giver derefter en skideballe til netmedier, der copy/paster uden at undersøge sagen.
LA Times - The Big Picture skrev:

The fact that the initial stories were erroneous didn’t stop everyone else on the Web -- including many of my favorite blogs -- from not only linking to them, but rewriting them in a way that repeated the falsehood.


Tag og slet nyheden.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#7 Lady Arwen 13 år siden

#3 Det er altså OK at være girly nogle gange :D
Doctor Who <3
Gravatar

#8 tiany 13 år siden

#7 Ja det er det, men som snart 25 årig, begynder jeg at tænke på, om det ikke snart er på tide at komme over den der skrige-trang jeg får hver gang jeg ser et billede af Robert hvor han ser fornuftig ud på.
Valar morghulis
Gravatar

#9 Lady Arwen 13 år siden

#8 :D ok nej det skal du da slet ikke tænke på...
Doctor Who <3
Gravatar

#10 Winniepooh 13 år siden

#8 Som nyligt 30 årig synes jeg ikke du behøver komme over det endnu.

Men jeg bør måske...
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House

Skriv ny kommentar: