Warner Bros. og Alcon Entertainment har sat instruktøren Alex Zamm til at stå bag “Marvin the Martian”, spillefilmudgaven over den tvære tegnefilmfigur Marvin Marsmand fra de klassiske “Looney Tunes”-tegnefilm.

Manuskriptet til projektet skal udarbejdes af Paul Kaplan og Mark Tosgrove og vil omhandle Marvins plan om at udslette Jorden på juledag, men i stedet kommer han til at blive pakket ind som en julegave.

Marvin vil blive computeranimeret, men vil blive omgivet af rigtige skuespillere i stil med film som “Alvin og de frække jordegern”, “Stuart Little”, “Garfield” og “Looney Tunes: Back in Action”, hvori Marvin faktisk også havde en skurkerolle.

Desuden florerer der rygter om, at det muligvis er komikeren Mike Myers, der skal levere stemme til den storhedsvanvittige marsmand Marvin, der første gang optrådte i “Snurre Snup”-filmen “Haredevil Hare” fra 1948.

“Marvin the Martian” er lige nu sat til at få amerikansk biografpremiere 7. oktober 2011, men det kan forventes, at filmen formentlig vil blive skubbet en måned eller to for at udnytte handlingens juletema.

Se også: Marvin Marsmand går til filmen.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 MOVIE1000 11 år siden

jeg synes at Marvin er en af de bedste figurer udover pelle gris og Ulven, så jeg glæder mig til at se den, men jeg synes ikke det skal være Mike myers der ligger stemme til
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Riqon 11 år siden

Helt enig, en fed karakter.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: