Den første internationale trailer til “Dorian Gray”, Oliver Parkers filmatisering af Oscar Wildes klassiske roman “Billedet af Dorian Gray”, er dukket op online.

Filmen har Ben Barnes i titelrollen, og bl.a. Colin Firth, Ben Chaplin, Rachel Hurd-Wood og Rebecca Hall medvirker også i filmen.

Historien følger den unge og smukke Dorian Gray, der får sit portræt malet af kunstneren Basil Hallward. Derefter bliver han lokket ind i en syndfuld livsførsel af aristokraten Henry Wotton (Firth), men som Gray synker dybere og dybere ned i det liv, begynder hans portræt at ældes i stedet for ham selv.

“Dorian Gray” får premiere i sit hjemland, England, i løbet af efteråret.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Nicki52 13 år siden

Det ser ud til at Ben Barnes har fået succes med rollerne siden Narnia.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 MOVIE1000 13 år siden

nice har kun hørt om ham Dorian Gray i Det hemmelighedsfuldeselska er der lavet andre film om lige præcis ham.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 lagoni 13 år siden

Barnes ser ud til at ha' et godt udseende til Gray, Colin Firth er jo stort set altid god og Oscar er jo heller ikke ringe, jeg glæder mig til filmen kommer ud.

#2 - http://www.imdb.com/character/ch0027576/
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#4 psychocandy 13 år siden

Oscar Wildes "The Picture of Dorian Gray" er filmatiseret flere gange. Du kan jo kigge på imdb. Jeg vil dog anbefale at læse bogen på originalsproget, da Wilde skriver et fantastisk engelsk.

Jeg synes, at den ser lidt for Tim-Burton-discount-Sweeney-Todd-teenage-gotisk-twilight-agtig ud. Og så bør Dorian altså være lyshåret. Men ellers er Ben Barnes helt klart KØN nok til at spille Dorian. Jeg havde dog gerne set Cillian Murphy i rollen, selvom han nok er for gammel. Ellers har jeg siden jeg så "Death in Venice" tænkt, at en ældre version af Björn Andresen nok er ret tæt på, hvordan jeg forestillede mig Dorian burde se ud på film.
------
Misery's the river of the world, Everybody row!
Gravatar

#5 MOVIE1000 13 år siden

jeg bryder mig ikke om traileren det er som om den ligger op til action, jeg fik ikke rigtig noget indtryk af hvordan filmen ville blive.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 Nicki52 13 år siden

Heller ikke jeg. Hvis Johnny Depp i var med i Sweeney Todd, kunne jeg heller ikke før jeg har set filmen, få et godt indtryk.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#7 monzoon 13 år siden

har også kun stiftet bekendtskab med dorian i dethemmelighedsfulde... men den ser god ud... synes nu traileren ser mere... psykologisk ud. hvis man kan sige det på den måde... tænkefilm med flotte billeder.
to infinity and beyond!

Skriv ny kommentar: