MFTM kan eksklusivt fremvise en speciel internet-trailer til den kommende filmatisering af Frank Millers tegneserie “300”.

“300” handler om slaget ved Thermopylae i år 480 f.kr., hvor den spartanske konge med kun 300 tapre krigere holdt den 150.000 mand store persiske hær i skak ved et snævert pas.

Gerard Butler spiller hovedrollen i filmen, som instrueres af Zach Snyder. David Wenham (“The Lord of the Rings”), Dominic West (“Mona Lisa Smile”), Rodrigo Santoro (“Love Actually”, “Charlie’s Angels: Full Throttle”), og Lena Headey (“Brothers Grimm”) er også på rollelisten.

“300” er sat til biografpremiere i foråret 2007.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Guts 15 år siden

Spændende...!

Altid cool med Miller filmatiseringer.
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"
Gravatar

#2 Yoda 15 år siden

Hold da op, hvor ser det lækkert ud! Jeg håber virkelig, at filmen kan leve op til traileren, for jeg sidder med gåsehud. Det er nok en af de film, jeg ser mest frem til i den nærmeste fremtid.....
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#3 CKY 15 år siden

WOW..........
Gravatar

#4 inflector 15 år siden

Ja det ser sq godt ud, lad os håbe at den kan leve op til Sin City.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#5 Bohemian 15 år siden

OMG! RrRrrRrrrrrrr....
Free in serenity.
Gravatar

#6 filmz-Faustinon 15 år siden

Den ser "Decent" ud, jeg ved ikke hvor meget frank var involveret så jeg holder forventningerne nede på et minimun, muligheden for at hollywood også har ødelagt denne tegneserie-fiilmatisering er stor, lad os håbe det ikke er endt sådan.
i am the videoword made flesh
Gravatar

#7 The Insider 15 år siden

Ja, det ser overraskende godt ud. Men synes dialogen (og dens fremførelse) er lidt mangelfuld.
War. War never changes.
Gravatar

#8 rockysds 15 år siden

Ser vildt frem til den her.. Elsker Miller
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#9 filmz-gofferoffer 15 år siden

I et interview, jeg har læst, har Zack holdt megen kontakt til Miller under forløbet, men han er ikke ligefrem medinstruktør, så det er måske lidt mere løst. Men jeg synes nu, at det ser godt ud indtil videre, og Gerard Butler ser ret grusom ud i denne.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#10 squee 15 år siden

Håber Zack Snyder kan gøre det igen, men jeg har mine bange anelser, at det bare bliver noget, vi har set 300 gange før.
www.myspace.com/maskine

Skriv ny kommentar: