Der venter publikum en imponerende oplevelse i Nordens største biografsal . Som den eneste biograf i Skandinavien viser Imperial i København nemlig Christopher Nolans ”Interstellar” på 70 mm film.

Se også: Ny trailer til “Interstellar”.

Christopher Nolans kærlighed til 35 mm og 65/70 mm film er velkendt. På trods af de seneste års digitalisering holder han fast i at optage på filmruller, og instruktøren optog både “Inception” og “The Dark Knight”-trilogien på 65 mm film.

Nordisk Film Biografer Imperial rummer fortsat en 70 mm-projektor, og biografen kan derfor stadig give det danske publikum mulighed for se “Interstellar”, præcis som den er tænkt af Christopher Nolan.

Imperial er en af blot få biografer på verdensplan, som viser “Interstellar” i 70 mm. I Europa gælder det kun England, Italien og Danmark, hvor én biograf i hvert land viser ordinære forestillinger af filmen på 70 mm.

70 mm har en højere opløsning, dybere farver og et mere nuanceret og levende billede end 35 mm-formatet. Kun få film har gennem tiden haft ordinær premiere på 70 mm i Imperial, deriblandt ”Titanic”, “Mit Afrika” og ”The Master”.

“Interstellar” har premiere den 6. november 2014. Alle visninger i Imperial vil være i 70 mm. Forsalget til filmen starter den 21. oktober kl. 10.00.

FACEBOOK: Bliv ven med FilmzVis kommentarer (6)
Gravatar

#1 X&O 8 år siden

YES! Og til andre interesserede vil jeg foreslå at man ikke sidder FOR langt tilbage i salen hvis man gerne vil have fuldt udbytte af 70mm filmens opløsning.
Gravatar

#2 cain 8 år siden

Hmm så må det nok blive en tur til KBH i stedet for Klovborg denne gang. Så kan det nok passes sammen med julemarked på staden :)
Gravatar

#3 Nagash 8 år siden

#2 - Julemarked på staden? Er det sådan noget med 20g "pebernødder" og 50g "brunkager"? :D

Nå ja, og så sidder man sammen og hygger over et glas "gløgg" og laver lidt "juleklip"? :P
Gravatar

#4 Baby Strong 8 år siden

Jeg skal til KBH kan jeg se. Lækkert!
Gravatar

#5 Kau 8 år siden

Fortrækker dog stadig Atlas !
Gravatar

#6 steadi07 8 år siden

Tillader Imperial sig så at sætte deres billetpriser endnu højere?

Jeg kunne dog godt tænke mig, at IMAX blev en reel mulighed i DK, men det kan vist være drømmetænkning i mange år endnu :/

Skriv ny kommentar: