Instruktøren Sheldon Lettich har arbejdet sammen med actionstjerner som Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren og Sylvester Stallone. Han har skrevet manuskript til film som “Rambo III” og “Bloodsport” og har stået bag kameraet på bl.a. Van Damme-filmene “Lionheart” og “Double Impact”.

Filmz talte for nylig med Lettich i en online-chat, hvor instruktøren kunne fortælle om sit samarbejde med de store actionnavne og om actiongenren generelt. Lettich afslører også, hvilken af sine film han ikke bryder sig om, og han fortæller, hvorfor han synes, at dele af “Rambo III” er direkte latterlige.

Interviewet med Sheldon Lettich er anden del af temaserien om 80’ernes actionstjerner. Første del, “80’ernes actionstjerner – Del 1: Store muskler, store skydere”, kan findes her.

På onsdag kan man i “80’ernes actionstjerner – Del 2” læse om actionikonernes nedtur i 90’erne. Temaserien rundes af på næste lørdag med et længere interview med Dolph Lundgren, som på telefonen fra Los Angeles fortæller om sin karriere og nye filmprojekter. Som noget nyt på Filmz vil det desuden være muligt at lytte til en optagelse af interviewet.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Ash 13 år siden

Meget kan man sige om ham og hans film, men de fyldte da en enorm del af min barndom, og hans fil lærte mig alt det kampsport jeg kan i dag!?

Skriv ny kommentar: