I forbindelse med premieren på den nye danske film om modstandsbevægelsen, “Flammen & Citronen”, har Filmz talt med instruktøren Ole Christian Madsen.

Madsen fortæller om baggrunden for filmen, der bygger på virkelige begivenheder, og om hvorfor Danmark historisk set har haft svært ved at se landets egen historie i øjnene.

I interviewet kommer Madsen også ind på, hvorfor dansk film ikke skal forsøge at hamle op med de store Hollywood-produktioner, og om hvorfor der er magre danske filmår på vej.

Madsen afslører desuden, om det er rigtigt, at George Clooney på et tidpunkt var på tale til rollen som Flammen…Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-DocDoom 14 år siden

slettet
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#2 Martindan 14 år siden

Jeg ved godt det her kun gør dit ego større (og du bliver endnu mere usympatisk når vi har vores chelsea/BSG aftener), men super godt interview Comrade Albrechtsen.....
for cryin' out loud......
Gravatar

#3 filmz-matt_bender 14 år siden

Udmærket interview!

Glemmer man alt om filmens historie, og kun kigger på billederne, så ligner det en rigtig gangster-film. Forventer af åbenlyse årsager ikke dette, men billederne ser lækre ud, og for første gang i lang tid, glæder jeg mig faktisk til en dansk film, også fordi den virker interessant med den historie den nu fortæller.
That rug really tied the room together.
Gravatar

#4 Buck Rogers 14 år siden

Tak for et rigtig godt interview, mere af den slags, tak!
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"
Gravatar

#5 Highland Park 14 år siden

Glem nu ikke at rose Madsen for at han rent faktisk havde noget at sige. Det var jo trods alt ham, der blev interviewet, ikke The Insider. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: