“Iron Man”, der lige for tiden nyder enorm kommerciel samt kritisk succes i alverdens biografer, har allerede nu fået sin ventede fortsættelse sat i kalenderen. Marvel kan officielt melde ud, at vi igen skal stifte bekendtskab med den flyvende jernmand 30. april, 2010.

Desuden kan Marvel også annoncere yderligere fire projekter, der alle skal filmatiseres i den kommende fremtid. Disse projekter inkluderer “Captain America”, “Thor”, “Ant-Man” og team-up-filmen “The Avengers”.

“Iron Man” er ifølge Rotten Tomatoes ikke bare den bedst anmeldte superheltefilm nogensinde, men også den bedst anmeldte film i 2008 indtil videre. Filmen indtjente alene i sin åbningsweekend $100,8 mio.

Det forventes, at både skuespiller Robert Downey Jr. og instruktør Jon Favreau atter skal fortsætte eventyret om “Iron Man”.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 filmz-Bruce 14 år siden

Captain America skal nok ikke have premiere i Bush's præsidentperiode.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 squee 14 år siden

Bravo! - men Ant-Man?
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#3 Woodie 14 år siden

Helt enig med både #1 og #2.
Har endnu ikke set Iron-Man men efter at have set traileren, virker den fed.
Gravatar

#4 Ceepa 14 år siden

#3


Den får alle andre Marvel filmatiseringer til at ligne grønsager... Efter min mening! selv DC-comics! Lige bortset fra Batman Begins og helt sikkert også Dark Knight :P
Gravatar

#5 filmz-ChesterB 14 år siden

er både iron man captain america og thor med i the avengers ? og er the avengers ikk "marvels udgave af justice league"? men glæder mig fucking meget til 2'eren :D 1'eren var pissefed!!!
forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know
forfeit the game cuz tomorrow
when it's all done you read what you sow
Gravatar

#6 filmz-Bruce 14 år siden

Iron Man, HellBoy og Batman i 2008. Ser ud til, at det er de ordentlige superheltes år. Så er det nok Superman, Fantastiske 4 og Cryingman næste år.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 filmz-2funky 14 år siden

Læste at de har planlagt at lave i alt 3 film med Iron man, og at de har skrevet kontrakt med Robert Downey Jr., men nu læste jeg det i BT, så ved ikke lige hvor meget det passer.
Gravatar

#8 filmz-LBA 14 år siden

Der er intet i denne nyhed, der kommer som en overraskelse. Specielt ikke det med "The Avengers", hvis man blev siddende til efter rulleteksterne af "Iron Man". Men jeg ser da frem til 2'eren.
Gravatar

#9 Petrescu 14 år siden

Super nyhed!
Jeg var selv stor Kaptain Amerika da jeg knægt, så jeg håber på en god filmatisering, mens at jeg frygter Thor bliver noget tam, med mindre de gør den tilpas dyster.
Ant-Man har jeg kun stiftet bekendtskab med når han har optrådt i The Avengers.

Jeg håber på at de ikke laver alt for megen origin historik i The Avengers, for så bliver der megen lidt plads til hovedplottet.
Spøgelset/Vision's baggrund kunne dog være interessant at uddybe.
Gravatar

#10 filmz-gofferoffer 14 år siden

Hvis de endelig vil lave en Thor-film, så synes jeg virkelig, de skal lade sig inspirere af The Ultimates-tegneserien, som foregår i et alternativt univers til det oprindelige Marvel. Denne version af Thor er knap så corny og langt mere realistisk, og jeg håber, de kommende film søger realisme, som de har valgt at gøre med Iron Man.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

Skriv ny kommentar: