Det lyder lidt som en efter-konstruktion. Men den er god nok. Marvel Studios hævder nu, at Spider-Man har været med i MCU siden 2010 i “Iron Man 2”.

Se også: De amerikanske anmeldere: “Homecoming” er den bedste “Spider-Man”

Det er den nye Spider-Man-skuespiller, Tom Holland, der nu afslører, at en lille, ukendt dreng, som medvirker ganske kort i “Iron Man 2”, er ingen ringere end Peter Parker:

”Jeg kan bekræfte, at det er Peter Parker… Jeg har lige haft en samtale med Kevin Feige for 20 minutter siden. Måske har jeg lige lavet en stor spoiler, men nu er det ude. Det er cool. Jeg kan lide idéen om, at Peter Parker har været med i universet fra begyndelsen,” siger Tom Holland til The Huffington Post.

Så selv om der skulle gå seks år fra “Iron Man 2”, før Marvel studios fik lov af Sony til at bruge Spider-Man, så har de altså hele tiden haft muligheden i tankerne.

Du kan se Peter Parkers første optræden i MCU – der altså ikke var i “Captain America: Civil War” – i denne video:

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Joe Chill joey 5 år siden

Og vis du ser i baggrunden så ser du Nessie wrestle med Big Foot.
Er jeg den eneste der syntes at det her at at prøve at score de billigste point de kan? eller misser jeg noget? Er det lille Tom Holland bag masken, vis ikke så det jo bare det billigste PR stunt jeg nogen sinde har set.
Gravatar

#2 Lawman 5 år siden

Enig med #1, latterligt marketingstunt. Hvis det nu var Tom Holland der var den lille dreng, eller hvis det stod i credits at det var Peter Parker var det en anden sag, men at gå ud 10 år senere og sige "Hey, ham der drengen er i øvrigt Peter Parker", er dybt latterligt.
Gravatar

#3 6pac 5 år siden

Joe Chill joey (1) skrev:
Er jeg den eneste der syntes


Du synes det ikke længere?
Gravatar

#4 The_Corrector 5 år siden

#2 Du skal da vist have nogle af dine skolepenge tilbage, hvis du seriøst mener at der er gået 10 år, siden Iron Man 2, blev udgivet i 2010.
Gravatar

#5 Lawman 5 år siden

The_Corrector (4) skrev:
#2 Du skal da vist have nogle af dine skolepenge tilbage, hvis du seriøst mener at der er gået 10 år, siden Iron Man 2, blev udgivet i 2010.


Sorry, mente selvfølgelig 7 år - ved ikke hvor de 10 kom fra. Det ændrer dog ikke på min pointe.

Skriv ny kommentar: