Selvom “Iron Man 2” ikke fik samme flotte modtagelse blandt anmelderne som den første film i franchisen, hev den næsten ligeså mange millioner dollars op af lommerne hos biografpublikummet.

Se også: De danske anmeldere savner action i “Iron Man 2″.

Det kommer derfor nok ikke som den store overraskelse, at det nu er blevet offentliggjort, at “Iron Man 3” bliver en realitet og vil få premiere i de amerikanske biografer 3. maj 2013.

“Iron Man 2” havde premiere to år efter den første film, men der kommer således til at gå tre år mellem 2’eren og 3’eren. Dog bliver det muligt at se Robert Downey Jr. tilbage som Iron Man allerede i 2012, når superheltefilmen “The Avengers” lander i biograferne.

Se også: ”Teaser-trailer” til “The Avengers”.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 MOVIE1000 13 år siden

Men i 1eren skulle man lige lære Tony Stark/Iron Man at kende og det gør man ikke ved at bruge en hel kamphær imod ham som det første, og han var mere helt i den første end i den anden.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#12 Dot Bot 13 år siden

Tja.. Når alt kommer til alt, så gælder dem jo om at tjene penge og det gjorde begge de foregående film. Desværre tror jeg det bliver nok makværk.

1´eren var fantastisk og 2´eren var den rene elendighed.. 3´eren bliver nok noget der imellem. Men alle der har sat 1´eren og 2´eren skal helt sikkert også se den kommende 3´er, så mon ikke den nok skal skrabe penge sammen - især hvis den hopper på 3-D bølgen - som jeg dog håber den ikke gør!
Gravatar

#13 Alex- 13 år siden

Det bekymrer mig at der er så mange der er glade for "2'eren".. ;)
Begge film er gode, men 1'eren var selvfølgelig den bedste af dem, da en efterfølger altid er sværere at lave. Som Quin skriver var handlingen i Ironman 2 en nødvendighed, blandt andet fordi Tony Starks dannelseshistorie ikke blev færdiggjort i den første.
Dog irriterer Ironmans nye trekantede brystlys mig grænseløst i forhold til det runde. En mindre detalje, men det er bare endnu en ting som efter min mening kun bør være i "2'eren". Ved godt at det er en del af det originale design men det nye er federe.

Ser meget frem til The Avengers og Ironman 3. Robert Downey Jr. er genial i rollen som Tony Stark!
Gravatar

#14 japserr 13 år siden

kom nu, at læse alle jeres kommentarer, er næsten som om at i forventer at en Iron-Man film skal være oscar-værdig eller realistisk som Nolans Batman film.

Iron-Man filmene eksisterer så man kan slippe sin indre drengerøv løs og skal ikke hive priser hjem . . . . .
Gravatar

#15 enfilmnørd 13 år siden

Jeg er med på, at Iron man 2 sagtens kunne havde været bedre, m,en jeg syntes den var okay. Den var underholdende, og figurene fungerede godt, Downey var stadig sjov, og effekterne var gode. Historien var tynd, men den den gav da mening, og havde da flere elementer der fungerede godt.

Når jeg ser på andre film af denne type, f.eks. Transformers 2 (1), Wolverin o.lign., så syntes jeg, vi her har en klart bedre og mere underholdende film.

Min teori mht. til den lidt rodede historie (og som andre også ligger op til), så er der her tale om en relativt ny fortællerform, til biograffilm. Marvel-universet, er et univers, og et stort et af slagsen; det er den følelse filmene prøver at give os. Jeg ved ikke hvor godt de gør det, jeg håber, at Marvel fremover får gjort noget mere ud af deres figurene, og går videre med sammensmeltningerne af filmene. Man siger tid at en film skal kunne stå alene, og det er jeg sådan set også enig i, gode eksempler er Star Wars, hvor handlingen for hver film, når en fornuftig afslutning. MEN Disse superhelte prøver noget nyt; de arbejder med et større univers, og jeg glæder mig til at se en Avengers-film, der forhåbentlig bruger elementer fra tidligere film. Jeg ved ikke om det vil fungere, men jeg syntes det er et interessant eksperiment; at fortælle film, som tegnerier bliver fortalt i tegneserierne.

Så jeg ser frem til 3eren, såfremt de har mere at sige om ham efter Avengers-filmen- Her er jeg faktist lidt skeptisk mh.t at koge så megetsuppe på en figur
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#16 [email protected] 13 år siden

Som alle her vist er ret enige i så var IM2 ikke lige så god som IM1 og jeg tror egentlig det skyldes at den mere eller mindre var mere af det samme fra forgængeren bare lige gange 2. Det var som de havde taget de fede elementer(downeys kvikke bemærkninger+god cgi osv) og bare lavet mere af det samme og vildere som om de antog at den slags følger et lineært forhold. Umiddelbart burde man synes at det var 'the way to go', men jeg tror den mistede ret meget ved det. Derudover tror jeg også at grunden til at IM1 var så fed var at den kom lidt ind fra sidelinien med den noget kun anderledes fortæller måde og downeys utraditionelle form for protagonist.. Jeg tror IM3 får det svært rent kritik mæssigt, men den skal nok indtjene sig selv mange gange og højst sandsynlig også underholdende. Either way, jeg ender nok med at tage ind og se den :)
Ny film app Gruvi på facebook - nyheder, trailers mm. www.facebook.com/gruvifans
Gravatar

#17 filmz-Ice 13 år siden

Hvis den bliver bedre end X-men 3 er jeg tilfreds. :)
Gravatar

#18 Knuden 13 år siden

Mere Pepper Potts/Tony Stark small-talk tak! Det er fanme højdepunkterne i begge film :D
Gravatar

#19 Kviesgaard 13 år siden

Jeg sidder og spörger mig selv om en af grundene til at IM2 ikke blev helt saa klar i mälet som den förste film, maaske skyldes Marvel? Med det mener jeg at Marvel maaske har presset paa for at faa saa mange (og for mange) Marvelfigurer med i 2'eren, at det blev for meget og dermed gik udf over fokus og historien.

Aarsagen til min mistanke stammer til dels fra The Insiders anmeldelse af Bluray udgaven af IM2, hvor The Insider nävner noget omkring Instruktören Jon Favreaus anstrengte forhold til Marvel. Her er er et link. Förste linie under ekstramateriale:

[url=]http://filmz.dk/film/iron-man-2/blu-ray[/url]

Men det er bare en msitaken jeg har og ingen konkrete beviser.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#20 elsotho 13 år siden

#10 Du har så EVIGT ret!

IM2 var faktisk LANGT bedre end IM1 og jeg glæder mig afsindigt meget til IM3. Jeg så først IM2 på blu-ray fordi en jeg læste en masse dårlig omtale ad den inden jeg nåede i biffen for at se den, og hvor er jeg ked af at jeg ikke så den på det store lærred....ærgeligt ærgeligt ærgeligt. Historien i IM2 var i min verden langt mere helstøbt end i 1'eren....

Skriv ny kommentar: