Paramount Pictures kunne i forbindelse med Superbowl lancere et nyt trailer-spot til deres kommende filmatisering af tegneserien “Iron Man”, som Jon Favreau (“Elf”, “Zathura”) står bag. Spottet er gået online hos Apple, hvor det bl.a. kan ses i High Definition.

“Iron Man”, der har Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Leslie Bibb, Jeff Bridges og Terrence Howard på rollelisten, bygger over Marvels berømte tegneserie om den rige opfinder Tony Stark (Downey Jr.), der om aftenen iklæder sig en højteknologisk panserdragt og bekæmper uretfærdighed og terrorisme.

Heltens berømte panserdragt er designet af den Oscar-belønnede effektmester Stan Winston. “Iron Man” får dansk biografpremiere 30. aprilVis kommentarer (24)
Gravatar

#1 frankdrebin 16 år siden

Hold fast det ser fedt ud :) Helt klart en film der skal ses!
Gravatar

#2 HonoDelLoce 16 år siden

Tjaa...

Jeg synes nu faktisk at jeg begynder at glæde mig mere og mere til denne her :D

Selvom at dette spot måske ikke viste noget, vi ikke allerede har set (i hvert fald ikke særlig meget) så var det godt skruet sammen, synes jeg.. Der gik ikke alt for meget tid med at forklare alt det her med at han bliver taget til fange osv.. :)

Og så synes jeg at det ser ud til at være lykkedes rigtigt godt med at få skabt en "troværdig" Iron Man.. Med sådan en metal-helt kunne det nemt komme til at se klodset og.. Ja, utroværdigt ud, at han overhovedet kan bevæge sig rundt..

Men lad os nu se d. 30. April.. Jeg skal da i hvert fald ind og se den :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#3 Patriarch 16 år siden

Ja bortset fra sidste scene som ligner en cutscene fra et PS3 spil :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#4 filmz-hcvang 16 år siden

And another franchise is born... Jeg har glædet mig til denne film lige siden jeg først hørte at de havde optioneret rettighederne. Iron Man var min favorit som barn - kan andre huske den simple tegnefilmsserie der kørte på The Childrens Channel i begyndelsen af 90'erne? Den åd jeg råt hver eneste dag.

Og at den så ser ud til at blive en rigtig fed actionbombe - det gør det naturligvis heller ikke værre :)
Gravatar

#5 filmz-stente 16 år siden

Den er købt!
Gravatar

#6 filmz-Liou 16 år siden

#4

Indtil videre har Marvels film været klart bedre end konkurenten DC men de har også haft deres brølere. X-men og Spider-man var hæderlige... eller retere de 2 første film i værd serie var hæderlig... 3erne var så som så.

Iron-man er ikke Marvels mest populære figur så man kunne godt frygte lidt for filmen efter den tur de gav de fantastiske 4, Hulk og Daredevil.

Jeg kan enlig også godt lide Iron-man omend jeg synes han er blevet en narrøv (læs Marvel tegneseriene Civil War).

Kan godt huske TV serien. Kunne dog bedre lide X-men og Spider-man serien. Batman TAS har dog altid været min favorit superhelte tegnefilms serie.
Gravatar

#7 filmz-Scarface 16 år siden

The Dark Knight ser langt bedre ud... ;)
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#8 filmz-Is 16 år siden

#7
Det kan jeg kun give dig ret i. :-)
Gravatar

#9 Riqon 16 år siden

#6 - "Marvels film været klart bedre end konkurenten DC"

DC Comics bragte os ellers Road to Perdition, Constantine, A History of Violence, V for Vendetta og en vildt fed Batman-film (med endnu en på vej). Desuden så kan de to gamle Superman-film tilskrives dem.

På Marvels regning står en del dårlige film - som du har nævnt - og blandt dem, du ikke nævnte, finder vi Ghost Rider, Elektra, og 2 rådne Blade-film (+ en tv-serie).
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 filmz-Liou 16 år siden

#9

En vildt fed Batman film? snakker vi om Batman begins? den var klart bedre end forgængerne men så fed var den heler ikke. Det bedste Batman de har lavet er TAS. Jeg har ikke set Road to Perdition, Constantine, A History og violence og V for Vendetta. Det er udelukkende de store og kendte superhelte jeg intresere mig for. Ja Ghost Rider og Elektra var ikke noget at råbe hurra for men hvis vi snakker Blade er det en smags sag.

Vis vi husker på det synes jeg stadig Marvel har overgået DC klart. DC styre dog the Animated markedet.

Skriv ny kommentar: