Peter Schønau Fogs “Kunsten at græde i kor” blev den helt store vinder ved årets Robert-prisuddeling. Filmen løb med statuetter for bedste film, bedste instruktør, bedste kvindelige birolle (Hanne Hedelund), bedste mandlige birolle (Jesper Asholt), bedste kostume, bedste score, publikumsprisen og bedste manuskript.

Også Nikolaj Arcels eventyrfilm “De fortabte sjæles ø” blev pænt belønnet med i alt fem priser, deriblandt for bedste børne- og ungdomsfilm samt flere af de tekniske priser.

David Cronenbergs “Eastern Promises” fik prisen for bedste ikke-amerikanske film, og der var stemmelighed mellem “Ratatouille” og “The Bourne Ultimatum” i kategorien bedste amerikanske film.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 filmz-yoshimura 14 år siden

Det kunne være, man skulle se at få den set ... eller læst.
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#2 filmz-ec 14 år siden

Jeg må indrømme at for mig, der var det en underlig oplevelse at se filmen i biografen. Har ikke læst bogen, men i biffen var der ret mange mennesker som grinte meget. Og jeg syntes overhovedet ikke det var en sjov film. Desuden er drengen bare MEGA irriterende!
Gravatar

#3 filmz-Bruce 14 år siden

Den tog røven på mig! Alvorlig, tragisk og morsom på samme tid. Virkelig en herlig dansk film ulig dusinvarerne vi normalt indlægges til.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 Isse 14 år siden

Fuld fortjent!

Herlig dansk film nu da jeg er jyde =)
Gravatar

#5 Lard Hanson 14 år siden

De fortabte sjæles ø?
Nej!
Gravatar

#6 Zabriskie 14 år siden

Fuldt fortjent den vinder!
Le temps détruit tout
Gravatar

#7 Yggdrasil 14 år siden

#4 er den da kun for jyder? :P
Gravatar

#8 HonoDelLoce 14 år siden

Er jeg den eneste der synes at det er typisk dansk at der var stemmelighed mellem "Ratatouille" og "The Bourne Ultimatum" ? :D

En animationsfilm og en actionflick..

At Ratatouille så ALDRIG MERE NOGENSINDE må siddesættes med The Bourne Ultimatum, det er så en anden side af sagen :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#9 wiseguy 14 år siden

Konen vred armen om på mig igår aftes, gad ellers ikke se den! Men jeg blev positivt overrasket. Der spilles fantastisk og jeg synes drengen er helt genial modsat #2. Det ene øjeblik skriger man af grin og det næste øjeblik er filmen så dybt tragisk, at man nærmest får en knude i maven!
100 gange bedre end Biers "Efter Brylluppet", så det er lidt ærgerligt, at den ikke klarede cuttet til Oscar-showet.
5/5
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#10 filmz-Bruce 14 år siden

Hmm ja, det var sgu da ikke imponerende bedste amerikanske- og ikke amerikanske film. Men måske de mange Oscar værdige film efter oktober, ikke har været med?!?! Og igen er Zodiac forbigået. Narrøve!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: