For få dage siden var J.J. Abrams ude at garantere en homoseksuel karakter i en fremtidig “Star Wars”-film. Nu fortsætter Abrams sin kamp for mangfoldighed på film.

Se også: J.J. Abrams lover en homoseksuel karakter i “Star Wars”

Han fortæller, at han fik øjnene op for problemet i forbindelse med #OscarsSoWhite-kritikken, men at Oscar kun var et symptom på problemet. Derfor vil J.J. Abrams’ produktionsselskab Bad Robot i fremtiden insisterer på mangfoldighed i deres film:

”Alle lister på projekter, vi laver, skal være repræsentative for det her land, hvilket groft sagt betyder, at der skal være 50 procent kvinder, 12 procent sorte, 18 procent latinoer, seks procent asiater,” siger J.J. Abrams til The Wrap.

J.J. Abrams fik stor ros for sit mangfoldige “The Force Awakens”-cast, men han vil altså gøre det endnu mere systematisk, så hele USA føler sig repræsenteret i Abrams’ film i fremtiden.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 moulder666 7 år siden

Det havde gjort Moon til en meget mærkelig film...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 Nickell 7 år siden

Så længe at det ikke bliver for påtaget, så er jeg ok med det. Det sidste, som jeg ønsker, er, at samtlige minoriteter absolut skal repræsenteres, uanset om de passer ind i filmen/plottet eller ej.

Særligt ser jeg emnet om en homoseksuel karakter i Star Wars som et udtryk for politisk korrekthed. Jeg har aldrig tillagt nogen af karakterne hetero- og/eller homoseksuelle seksualiteter, foruden det som filmene åbenlyst har indikeret med diverse romancer. Men hele det her gætteri på karakterernes seksualitet er en glidebane uden lige.

John Boyenga var et frisk pust, men jeg tænkte aldrig særligt meget over hans hudfarve, som mange ellers gjorde til et stort nummer.
Gravatar

#3 Hive 7 år siden

Nickell (2) skrev:
Så længe at det ikke bliver for påtaget, så er jeg ok med det.


Hvordan kan det blive andet end det?

Skriv ny kommentar: