Selvom “Star Trek Into Darkness” indtjente langt flere millioner på verdensplan end sin forgænger, “Star Trek”, havde Paramount alligevel satset på at tjene betydeligt mere end de godt $465 mio. dollars, som filmen p.t. har indspillet i biograferne.

Se også: ”Star Trek Into Darkness”-forfatter til kritiske fans: “FUCK AF!”

Og i et nyt interview kommer instruktøren J.J. Abrams med en mulig forklaring på, hvorfor omsætningen ikke blev endnu større. Han mener, det skyldes videospillet “Star Trek”, der blev lanceret kort før biografpremieren på “Star Trek Into Darkness”, og som blev rakket ned af både alverdens spilkritikere og “Star Trek”-fans.

”Spillet skuffede mig enormt” fortæller Abrams hjemmesiden GamerHub.TV. ”Oprindeligt var vi (Abrams’ selskab, Bad Robot) faktisk involverede i spillets skabelse, men da vi indså, at spillet ikke ville blive det spil, vi havde håbet på, droppede vi ud, men de arbejdede alligevel videre på det… Jeg føler, at spillet kunne have være noget, der gavnede franchisen, og som var spændende, sjovt og havde forrygende gameplay. Sådan gik det ikke, og dét gjorde ondt på mig følelsesmæssigt, for vi knoklede samtidigt røven ud af bukserne på at lave filmen, og så udkommer spillet og bliver nedsablet af alle. Det hjalp absolut ikke filmen, og det skadede den formentlig.”

Abrams arbejder også p.t. på filmatiseringer af Valves populære videospilserier “Portal” og “Half-Life”, alt imens han gør sig klar til at skyde “Star Wars: Episode VII”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Frederik Uhrbrand 9 år siden

Hold nu op.... De vil bare ikke indse at de lavede en middelmådig film....
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 9 år siden

Spillet var bestemt elendigt... det har dog intet at gøre med indtjeningen på deres film. Den var bare ikke så skidegod. The Insider har dog kun givet filmen middel karakter pga. det dårlige spil, det er helt sikkert!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 the_paki_don 9 år siden

The Insider købte spillet. Uden at læse anmeldelser vist nok. He deserved it. :P

Jeg er meget uenig med Abrams i dette tilfælde.

Tror simpelthen ikke, at der findes et eneste eksempel på et spil baseret på en film, der har været med til at booste markedet for selve filmen, så at det modsatte skulle være tilfældet... Jeg tvivler.
Gravatar

#4 The Insider 9 år siden

Busted!! Jeg var stadig ikke kommet mig over, at spillet ikke gjorde det muligt at lave en Picard-facepalm, da jeg skulle anmelde "Star Trek Into Darkness" :-(
War. War never changes.
Gravatar

#5 Mister Marvel 9 år siden

kan være en af mange årsager, men personligt kan jeg godt lide filmen:-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#6 Lehrmann 9 år siden

Er jeg den eneste der mere og mere får billedet af J.J. Abrams som en dygtig "brander" og generelt dygtig forretningsmand, som bare aldrig rigtig helt lykkes med de projekter, han puster op?

Med andre ord; han har endnu lang vej igen for tilnærmelsesvis at kunne gøre sig fortjent til at overtage positionen fra idolet eller blot være indenfor samme liga som denne (læs: Spielberg).
Gravatar

#7 Mikkel Abel 9 år siden

Den undskyldning køber jeg simpelthen ikke. Jeg tror sgu at dem der havde hørt om Star Trek-spillet tilhører mindre-tallet. Og jeg har svært ved at se hvordan et dårligt licens-spil skulle kunne skade en mega-blockbuster film som STID, da det efterhånden er kotyme at disse licens-spil, der tilhører de store film, som regel er noget værre lort.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#8 MetalMonstrum 9 år siden

Lehrmann (6) skrev:
han har endnu lang vej igen for tilnærmelsesvis at kunne gøre sig fortjent til at overtage positionen fra idolet eller blot være indenfor samme liga som denne (læs: Spielberg).


Quoted for obvious truth...
Gravatar

#9 elwood 9 år siden

Skal vi lige tage brugtvogn forhandleren igen, som jeg ynder og kalde ham...

[url= Trek game[/url]

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 Lars.dk 9 år siden

Det var jo en lorte film.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/

Skriv ny kommentar: