Instruktør J.J Abrams fortæller, at han stadig ikke ved, om han vil instruere “Star Trek 2”, efterfølgeren til hans film fra 2009.

Abrams uddyber: ”Jeg vil ikke vælge at instruere en film uden at have læst et manuskript. Det er en svær beslutning uden at have set noget. Jeg stoler på vores spektakulære manuskriptforfattere. Mit håb er, at de vil skrive manuskriptet, og at vi kan lave en god og sjov efterfølger til Star Trek.”

Efterfølgeren bliver skrevet af Damon Lindelof (“Lost”) samt Abrams’ trofaste duo Robert Orci og Alex Kurtzman.

J.J. Abrams fortæller desuden, at de er i gang med manuskriptet til serierne “Odd Jobs” og “Alcatraz”.

Førstnævnte vil have Terry O’Quinn og Michael Emerson (begge fra “Lost”) i hovedrollerne. “Alcatraz” vil være en spændingsserie, der omhandler det berygtede fængsel. Jorge Garcia (også fra “Lost”) og Sam Neill er på rollelisten.

Sidst, men ikke mindst fortæller Abrams, at traileren til hans nyeste film, “Super 8”, vil blive frigivet en gang i marts. Filmen har premiere i danske biografer til juli.

Se også: Filmz TV: Forlænget udgave af Filmz’ eksklusive “Star Trek”-interview.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Bobby Singer 13 år siden

Ericmase: Du er sikkert flink nok, men din konstante promovering af Super 8 er virkelige begyndt at gå mig på nerverne. Så meget at jeg faktisk overvejer at smække dig på ignorelisten, som jeg ellers aldrig har brugt, men det er fandeme fristende i det her tilfælde.
Idjit
Gravatar

#12 Ericmase 13 år siden

Hvad siger du til at vi laver denne deal: Jeg stopper med at skrive om "Super 8" indtil den nye trailer udkommer? :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#13 cans 13 år siden

Jeg ville bare sætte pris på hvis du stoppede med at putte fuldstændigt ligegyldige ting i spoilere generelt, det irriterer mig langt mere end selve dine forventninger til denne film :-)
Famous last words: "what duck?"
Gravatar

#14 davenport 13 år siden

What they said..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#15 Fruit4ever 13 år siden

Abrams uddyber: "Jeg stoler på vores spektakulære manuskriptforfattere. Mit håb er, at de vil skrive manuskriptet, og at vi kan lave en god og sjov efterfølger til Star Trek."

Ja tak!!! - please bliv hængende på 2'ern...
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!

Skriv ny kommentar: