Jason Bateman slår sig sammen med Warner Bros. og J.J. Abrams-produktionsselskabet Bad Robot om den kommende film “The Pinkterton”.

Selvom Bateman er bedst kendt for sine roller foran kameraet i projekter som den geniale komedieserie “Arrested Development” samt den underholdende komediefilm “Game Night”, har han også fra tid til anden gjort sig som instruktør – senest i den afsluttende episode af “Ozark”, hvor han selv havde en af seriens hovedroller.

Nu kan han inden længe udvide sit instruktør-CV, da han har fået æren af at skulle stå bag den kommende WB- og Bad Robot-film “The Pinkterton”. Det rapporterer Deadline. Filmen beskrives som en overnaturlig hævnfilmswesternhybrid.

Læs også: “Margot Robbie er ‘plastic fantastic’ i den første ‘Barbie’-trailer”

The Pinkertons er et sikkerhedsselskab, der blev oprettet i 1850’erne af Allan Pinkerton. Pinkerton-agenterne blev under den amerikanske borgerkrig blev hyret af præsident Abraham Lincoln, efter at firmaets stifter havde påstået at have sat en stopper for et mordforsøg på præsidenten.

Hvilken rolle sikkerhedsselskabet har, og hvordan de overnaturlige elementer spiller ind, ved vi endnu ikke. Filmen har i skrivende stund heller ingen premieredato.

Bateman skulle tidligere have instrueret Apple-filmen “Project Artemis”, der på daværende tidspunkt havde Marvel-stjernerne Scarlett Johansson og Chris Evans i hovedrollerne. Siden forlod både instruktøren og den mandlige hovedrolle projektet og blev erstattet af hhv. Greg Berlanti (“Arrow”) og Channing Tatum (“21 Jump Street”).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: