J.J. Abrams: Kylo Ren er ikke en Sith

Fra trailers og talrige billeder fra optagelserne ved vi, at Adam Drivers sortklædte karakter, Kylo Ren, tilhører den mørke side i den kommende “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”. En Sith måske? Nej, siger instruktør J.J. Abrams nu.

Se også: Rygte: “Star Wars: The Force Awakens” får tre skurke

Kylo Ren arbejder for Supreme Leader Snoke, der er en CGI-karakter spillet af Andy Serkis ved hjælp fra motion capture.

Videre kan Abrams fortælle, at inspirationen til denne syvende episode kom fra idéen om, hvis nu alle nazisterne var flygtet efter Anden Verdenskrig for at genvinde deres styrke:

”Det hele kom ud fra en samtale om, hvad der ville have sket, hvis nu nazisterne flygtede til Argentina, men så begyndte at arbejde sammen igen. Hvad ville der komme ud af det? Kunne The First Order eksistere som en gruppe, der faktisk beundrede Imperiet? Kunne Imperiets arbejde blive set som ufuldendt? Og kunne Vader være en martyr? Kunne der være behov for at gøre arbejdet færdigt?” siger J.J. Abrams i et interview med Empire Magazine.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” får dansk premiere d. 16. december i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Kaversmed 6 år siden

Nyheden skrev:
Kylo Ren arbejder for Supreme Leader Snoke, der er en GCI-karakter spillet af Andy Serkis ved hjælp fra motion capture.


Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#1 Godt spottet, takker.
Gravatar

#3 KEiZ 6 år siden

Det ved vi jo alle står for: Good Chick Inside
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 Ceepa 6 år siden

kunne man have advaret med en spoiler? -.-

Ville gerne have haft dette som en suprise moment når jeg skulle i biografen til december
Gravatar

#5 adampaez 6 år siden

#4 Ja, jeg er virkelig ikke interesseret i at visse elementer af handlingsforløbet bliver afsløret i en overskrift. Det er jo heller ikke en nyhed.
Gravatar

#6 Mardin 6 år siden

Enig. Spoilers i overskriften: Nej tak!
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#4 #5 #6

Vi forsøger aldrig at spoile noget - altså at ødelægge oplevelsen, men at vi viderebringer, hvad instruktøren selv råber ud i et af verdens største filmmagasiner, er vel ikke en ødelæggelse af nogen oplevelse. Abrams afmonterer jo egentlig bare et rygte, der har floreret på nettet.
Gravatar

#8 Ceepa 6 år siden

#7 Lad mig være i det uvisse så. Man kunne lave en overskrift heddende noget i retningen af: Starwars Episode 7 - Spoiler alert.

Det kan godt være du ikke mener at det er en spoiler, men en afmontering af et rygte. her er jeg dog uenig. Det er præcis det samme! Rygter kan også gøre det spændende at se en film, når man går ind og ser den, hvor man ikke ved det ene eller det andet. Ergo! For mig er dette en kæmpe spoiler

PS... Jeg læser ikke filmmagasiner. Ergo. uden denne nyhed, ville jeg have været en oplevelse rigere når jeg gik i biffen. mest af alt fordi, der på intet tidspunkt har været nogen definitiv rolle for Ren ud over, at han nok var Sith, men det var han så ikke :(
Gravatar

#9 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#8 Det kan altså ikke være en spoiler at videreformidle noget, som instruktøren gerne vil ud med.

Men for at sætte den lidt på spidsen så. Du går i biografen for at blive overrasket, kan jeg forstå. Ville du så ikke være blevet mest overrasket, hvis du aldrig havde hørt om den her Star Wars-film? Hvis du fik bind for øjnene og ført uvidende ind i biografen? Hvis du vil have den ultimative overraskelse, intet vide, så må alt filminfo jo være spoilers for dig - hvor stopper det?
Gravatar

#10 adampaez 6 år siden

Enig med #8
Synes man skal holde handlingsdetaljer til et minimum især på en film som Star Wars fordi den lige netop heller ikke fortæller så meget i dens egne trailers. Hvad instruktøren siger i Empire eller hvor det nu har været er imellem ham og bladets læsere.

Skriv ny kommentar: