Der har længe været tale om at lave en film baseret på den populære tv-serie “24 timer”. Filmen bliver dog ikke til noget, da serien nu i stedet er blevet genoplivet i en halveret udgave.

Se også: Spin-off af “Breaking Bad” med Saul Goodman overvejes.

“24: Live Another Day” hedder den nye serie, hvor Jack Bauer atter er tilbage. Sæsonen består dog ikke af 24 afsnit, der hver dækker over en time, men derimod blot 12 afsnit, som så til sammen dækker hele dagen.

Producerne indså, at ’24 timer’ komprimeret til to timer ikke ville være det ’24 timer’, som vi kender,” udtaler Kevin Reilly fra tv-kanalen FOX om, hvorfor valget faldt på en ny serie i stedet for en film.

Det er endnu uvist, hvem der medvirker i serien foruden Kiefer Sutherland, der vender tilbage som Bauer. Det forventes dog, at Mary Lynn-Rajskub vender tilbage som Jacks trofaste assistent, Chloe.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Joeyvind 11 år siden

Jack is back..Elsker 24 timer på samme måde som jeg elsker Dexter.. Men der var nogle rædsomme sæsoner undervejs, men de skal ses.. Den sidste sæson var overraskende god og ser utroligt meget frem til dette gensyn..
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#2 Mads47 11 år siden

Jeg har svært ved at se hvor mange gange Jack kan komme ud for præcis det samme om og om igen..inden for 24 timer. Nok grunden til at jeg gav op på serien efter 3 sæson.
Gravatar

#3 Silver666 11 år siden

Kanon nyt 24 var jo genial
Gravatar

#4 danish99 11 år siden

Zzzzzzzzz
King
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 11 år siden

Hey danish99, din bus er ved at køre.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 moulder666 11 år siden

Bloody nice - det bliver damen glad for at høre - een af de meget få serier, vi kan blive enige om! :D

Jeg var specielt tosset med den sidste sæson
- hvor man tydeligt kunne se, hvor langt Jack Bauer efterhånden var kommet ud og hvor smadret han var i hovedet!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 HonoDelLoce 11 år siden

Jeg er selv igang med at se den sidste sæson (for første gang) og er ganske positivt overrasket over den (og faktisk også store dele af syvende sæson, der dog tabte pusten et par gange).

Nu vil jeg lige se sæson otte færdig før jeg udtaler mig endeligt om jeg synes det er en god idé, men indtil videre er jeg faktisk meget frisk på mere Bauer.

Havde ellers besluttet mig for, at når jeg nu var færdig med sæson otte lige om snart, så ville jeg prøve at se Sutherlands nye serie, Touch, men den er blevet annulleret efter blot to sæsoner, så nu ved jeg ikke rigtigt, om jeg gider bruge tid på den :) Der er så mange andre serier, jeg ser og gerne vil se for tiden :D
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#8 KristianEnevoldsen 11 år siden

JAAAAAAAA. Yes. Jeg er bare så meget oppe at køre nu. 24 timer er og bliver den fedeste serie der blev sendt i det 21. århunrede. Jeg glæder mig så meget til det her :-)
Gravatar

#9 J0hansen 11 år siden

Bliver SÅ fedt! Er SÅ glad! Håber at se mange af de gamle ansigter :)


Følte heller ikke serien blev afsluttet ordentligt, hvilket var en skam, eftersom serien var så stor en succes - med 8 sæsoner! Der var for mange ubesvarede spørgsmål bagefter da man ikke aner hvad der sker med Jack, nu hvor han er 'on the run'. Meget åben slutning.
Gravatar

#10 danish99 11 år siden

Man kan ikke koge mere suppe 24 timer.
King

Skriv ny kommentar: