ABC og Marvel har udsendt den første trailer til pilotafsnittet af deres kommende tv-serie “Agents of S.H.I.E.L.D.”, der er en forlængelse af Marvels populære filmunivers.

Se traileren her.

Serien vil omhandle en række S.H.I.E.L.D.-agenter leddet af Phil Coulson, der viser sig tilsyneladende ikke at være helt så død alligevel. I serien vil de undersøge nye, mærkelige og ukendte hændelser verden rundt.

Serien er skabt af “The Avengers”-instruktøren Joss Whedon, der denne gang har valgt at arbejde sammen med sin bror Jed Whedon og Jeds kone, Maurissa Tancharoen.

Udover Clark Gregg som Coulson vil S.H.I.E.L.D.-teamet bestå af Brett Dalton, Ming-Na Wen, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge og Chloe Bennet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 David Munch 11 år siden

Den bliver nok annulleret efter en enkelt sæson, pga. alle de special effekts der skal til for at holde den kørende..
Gravatar

#2 quin 11 år siden

#1 Den skal køre på ABC som ejes af Disney. Marvel ejes af Disney. Så umiddelbart burde serien da have den nødvendige kapital til special effects. De skal jo højst sandsynligt heller ikke have Hulk rendende.
Gravatar

#3 Migi2000 11 år siden

#2 Han mener der vil ikke være nok der ser den til at de bruger så mange penge på VFX, som der skal for at den ser god nok ud, men hvis de kan lave en god serie uden at det skal være Avatar effekter så går det nok.
Gravatar

#4 Riqon 11 år siden

Effekter er ikke længere for dyrt til tv-serier. Det er der set flere eksempler på, lige fra Battlestar Galactica til Heroes.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 Høegh 11 år siden

Hvis Joss Whedon bliver lige så indblandet som han har været i hans andre serier, så kunne jeg godt gå hen og se frem til det her.

Og både Maurissa Tancharoen og Jed Whedon er jo ganske gode screenwriters.
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#6 Mister Marvel 11 år siden

Det er da vist godt at verden ikke styres af pessimister :-)

Et godt eksempel er også fringe og lost , samt 4400, der var også special-effekter, men de fik da succes alligevel, så jeg er da positiv.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Takeshi_K 11 år siden

David Munch (1) skrev:
Den bliver nok annulleret efter en enkelt sæson, pga. alle de special effekts der skal til for at holde den kørende..

Tror næppe det er det som bliver problemet. Nok mere det kvindelige publikum som ABC er kendt for. Ikke et tilfælde at det er shows som Once Upon A Time og Revenge som er deres mest populære dramaer. Den mere mandlige serie Last Resort blev jo droppet noget tid siden pga. for lave ratings.

Jeg tror dog på at Joss ved hvordan man både gør den relevant for kvindelige og manglige seer. Både kvinder og mændene i Firefly var jo mega badass. :D
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#8 steadi07 11 år siden

#7 - Nu var problemet med Last Resort jo også, at den ret ofte var usandsynligt ringe?


Jeg forudser, at "Agents of S.H.I.E.L.D." bliver verdenshistoriens mest piratkopierede tv-serie. Langt over "Game of Thrones" grænser!:)

Men det ændrer på ingen måde på, at jeg glæder mig ret meget til den.
Gravatar

#9 dam090 11 år siden

tror heller ikke at den bliver skrottet efter første sæson Disney/marvel har jo haft stor succes med deres film indtil videre med superheltene og Joss har jo også skabt en del serier som det har gået godt med
Gravatar

#10 SublimeKen 11 år siden

Der er kommet en ny 3 min forlænget trailer til S.H.I.E.L.D her... Må indrømme at den har fået mig mere hype på serien end den korte her har:

Den nye kan ses her
http://www.comicbookmovie.com/fansites/jasonbourne...

Er det bare mig eller er det ikke Cobie Smulders man kan høre i starten af traileren?

Skriv ny kommentar: