De danske anmeldere er mellemfornøjede i forhold til den nye “A Star Wars Story” med titlen “Solo”.

Ingen er ægte begejstrerede eller ægte sure. De danske anmeldere mødes på 3-4 stjerner i forhold til Lucasfilms sommerfilm, “Solo: A Star Wars Story”.

Troldspejlets Jakob Stegelmann, der er mangeårig “Star Wars”-fan, kan ikke få sig til at sige noget dårligt om “Solo”, men ender alligevel på 3 stjerner:

”Det er svært for en ‘Star Wars’-fan at indrømme, at man er lidt skuffet, men sådan er det,” lyder det fra Stegelmann, som gav 6 stjerner til “The Force Awakens” og “The Last Jedi”.

Thomas Brunstrøm fra B.T. er enig i de 3 stjerner:

”Er ikke nogen dårlig film. Det er bare med afstand den kedeligste ‘Star Wars’-film siden 2005.”

Ekstra Bladet er på det positive hold med 4 stjerner:

”Vil næppe skuffe de fleste, men det er til gengæld også de færreste, der for alvor vil være begejstrede.”

Filmz tilslutter sig de mest begejstrede med 4 stjerner:

”En omgang legesyg cowboy og indianer med banditter på vovet heist-kup, der naturligvis involverer The Kessel Run på 12 parsecs – sådan cirka.”

“Solo: A Star Wars Story” har dansk premiere i dag.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 HighFlyer15 7 måneder siden

"Stegelmann, som gav 6 stjerner til “The Force Awakens” og “The Last Jedi”."
6 stjerner til The Last Jedi. Puha.
Gravatar

#2 Justin 7 måneder siden

Vil da anbefale af Disney lige tager en slapper
og prøver bare at lave en enkelt film der ikke er Star Wars

Gravatar

#3 uldbjerg 7 måneder siden

Justin (2) skrev:
Vil da anbefale af Disney lige tager en slapper
og prøver bare at lave en enkelt film der ikke er Star Wars


Der kommer da også en superheltefilm i ny og næ
Gravatar

#4 Mads47 7 måneder siden

Jeg var inde og se den i går. Jeg var positivt overrasket, en solid Action Adventure Star Wars film. Man kunne tydeligt mærke at det var Lawrence Kasdan der havde skrevet filmen, på mange måder havde den noget af denne samme magi som Raiders of the Lost Ark, Empire Strikes Back og Return of the Jedi har.

Alden Ehrenreich gjorde det godt som en ung, optimistik og mere uerfaren Han. Lando var spot on og ikke meget at sige der, men det var sku Chewbacca der var det bedste ved filmen. Chewie og Han's forhold sad perfekt i skabet.

Droiden L3-37 var der ikke meget ved og virket mere som en kvindelig kopi af K-2SO, bare uden det komiske timing. Dog havde "hun" nogle få sjove øjeblikke. Føler også de kunne have gjort mere med The Kessel Run.

Alt i alt en letbenet Star Wars film og fandt den også bedre end Rogue One. Synes også helt klart at den er bedre en Avengers Infinity War og langt bedre end Deadpool 2 (det var godt nok en lunken omgang)

#5 bletobah 7 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#6 Johnny42 7 måneder siden

Jeg så den back-to-back i går, og det er jeg faktisk glad for nu, selv om jeg var betænkelig efter den første visning, der var mindre end tilfredsstillende. På det tidspunkt ville jeg nok have givet den 4-5/10, men da jeg vidste hvad der ventede, kunne jeg under anden visning acceptere det bedre, og nyde de ting der var godt, frem for at være irriteret over de mindre gode ting. Jeg ender nok på 7/10.

Filmen er langt bedre end de 2 foregående film. Ved TLJ startede jeg faktisk efter første visning med en score omkring 9-9.5/10, men allerede under anden visning var der flere og flere ting der begyndte at irritere mig, og disse problemer er sådan set bare blevet større og større, hver de gange jeg har set filmen efterfølgende. Det samme tror jeg dog ikke vil ske med Solo, for ja historien er forudsigelig, og ja de plot-twist der kommer, ved man nærmest vil komme, men det der sker giver mening og er logisk, og filmen rokker ikke ved etableret Canon/Kontinuitet, hvilket både kan være godt og skidt. Jeg vælger dog at være positiv og tolke det som noget positivt, at filmen ikke fuldstændig fucker op i canon/logik som TLJ.

Karaktererne er ikke kedelige som i Rogue One, og kemien mellem dem fungerer. Noget der måske også påvirkede min holdning til filmen efter første visning var måske at Alden Ehrenreich ikke overbeviste mig fuldstændig som Han Solo. Det fungerede bedre under anden visning. Donald Glover dog, han gav en overbevisende fremstilling af Lando Calrissian, allerede fra første gang han dukkede op i filmen. Jeg kunne godt have ønsket mig noget mere med ham.

Jeg vil så også sige at Solo ikke er nogen komedie, men bruger humoren de rigtige steder, så de steder, der skal være alvorlige/dramatiske også er det, og ikke bliver snigløbet af jokes, som det var tilfældet med TLJ. Jeg tør næsten ikke tænke på hvilken version Lord & Miller havde planlagt, når de accepterede Rian Johnsons form for humor.

Der var også en hel del gode og overraskende cameos, der passede ind i og tjente historien og ikke som i Rogue One, hvor de blev smidt i fjæset på en. Så efter at have set den 2 gange er jeg positiv, og jeg skal helt sikkert se igen inden for nærmeste fremtid.

Skriv ny kommentar: