“Troldspejlet”-værten Jakob Stegelmann truer nu med at spoile “Avengers: Infinity War” i protest mod Disney. 

De danske anmeldere skulle inden pressevisningen på “Avengers 3” skrive under på, at de ikke vil frigive deres anmeldelser før premieredagen.

Desuden stod der på den såkaldte ’embargo’ skrevet følgende:

”Husk venligst ikke at afsløre plot og andre spoilere i anmeldelserne, så publikum får den bedst mulige oplevelse.”

Det har nu fået Jakob Stegelmann til at true med ikke at overholde embargoen.

I 2017 var der en lignende situation om pressevisningen til “Blade Runner 2049”, som du kan læse om her.

Anmeldelserne i Danmark må frigives i nat – kl. 00:00 d. 25. april.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Øhh, har Disney ikke selv spoilet hele filmen allerede i alle deres trailers og tv-spots. Ikke for at jeg har set ret mange af dem, men jeg ved dog at der findes nogle youtube brugere, der kan sætte alle klippene sammen så man nærmest kan se hvordan de foregår i kronologisk rækkefølge, og dermed nærmest hvordan akt 1, 2 og 3 er bygget op ud fra hvilke karakterer der er med, og især hvilke, der ikke er med på forskellige tidspunkter i klippene, kan man få et godt billede over, hvilke karakterer der dør hvornår.

Den fejl begik jeg før Rogue One, hvor jeg så en Youtube video, hvor han var spot on på samtlige karakteres dødsfald,samt i hvilken rækkefølge de forskellige klip foregik i.
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 der er alligevel ret stor forskel, på en youtuber der laver et gæt, kvalificeret eller ej og så på at en der faktisk har et filmen, afslører "hemmelige" plotting, og med tanke på der er kan ikke huske hvor mange karakterer med, så har vi jo kun set en brøkdel af dem i trailerne.
Gravatar

#3 HighFlyer15 4 år siden

Barnlig opførsel fra en gut jeg har nydt mange timer sammen med foran skærmen.
Er det SÅ vigtigt at fyre plottet af og nævne alle som dør i en anmeldelse?
Hvor er de rigtige film anmeldere henne? Folk som ser på filmens struktur. Scenografi. Om det hele har et godt flow. Kommer man derfra med en god oplevelse eller mangler der lige lidt ekstra. Det er ihvertfald ikke kun "plot, plot, plot, plot, plot!" som der stod på tavlen da jeg gik på filmskole.
Stegelmann lyder som om han har lyst til at trodsig bare for at være trodsig.

Skriv ny kommentar: