Da Deadpool optrådte som skurk i en af de værste superheltefilm nogensinde, “X-Men Origins: Wolverine”, troede de fleste, at det dermed var farvel til Deadpool som filmkarakter. Men James Cameron og David Fincher ville det anderledes.

Se også: Første trailer: Rapkæftet Ryan Reynolds deler slag ud i “Deadpool”

Det fortæller manuskriptforfatter på “Deadpool”, Rhett Reese, der mener, at de to stjerneinstruktører var afgørende for, at 20th Century Fox gik med til at lave filmen:

”At have Fincher og Cameron til at skubbe på gjorde i hvert fald ingen skade, og vi havde nok ikke siddet her, hvis det ikke havde været for de to,” siger Reese til Digital Spy.

Manuskriptkollegaen Paul Wernick fortæller videre, at den famøse “X-Men Origins: Wolverine” vil blive gjort grin med i det nye forsøg med Deadpool:

”Jeg mener, at det er ret velkendt, at de f**ked up Deadpool i ‘X-Men Origins: Wolverine’. Den bliver refereret til i ‘Deadpool’, jeg vil ikke spoile noget. Den er med.”

“Deadpool” rammer de danske biografer den 11. februar næste år.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Nagash 4 år siden

Det eneste gode Cameron har gjort, siden han lavede True Lies.

Apropros True Lies. Den burde fandeme også snart komme på BD :(
Gravatar

#2 Geekalot 4 år siden

Ville nu hellere have The Abyss på HD, en af de bedste han nogensinde har lavet.
Gravatar

#3 Aiz 4 år siden

#2 Fuldstændig enig, så fed en film.
Gravatar

#4 Nagash 4 år siden

#2 - Helt enig. Men jeg savner nu dem begge. Nævnte bare True Lies, fordi det var hans sidste gode film.

Har dem begge på DVD (fremskaffede i dyre domme, den anamorfiske udgave af The Abyss), samt jeg har hentet nogle "Fy-fy udgaver" af nogle HDTV rips. Ikke noget jeg er stolt af, men når jeg allerede har købt dem, samt han åbenbart ikke vil tjene penge på BD-udgaver, så kan har jeg ikke så forfærdelig mange moralske skrubler over det.
Gravatar

#5 Geekalot 4 år siden

S#4 å længe man ikke har mulighed for andet, har jeg det sådan fint med sådan noget, men anden historie :) Begriber ikke, at sådan en mand der er så stolt af hans arbejde og som også er en pengeglad mand, ikke vil udgive de film i HD, det giver simpelthen ingen mening ikke at give os dem i HD. Men manden har nu også altid være lidt speciel, dog mere i de senere år her. Men aligevel giv os de film grr hehe The Abyss har jeg simpelthen ventet på så længe nu :(
Gravatar

#6 Sjølle 4 år siden

"i en af de værste superheltefilm nogensinde"

Det er ikke nogen FANTASTISK superheltefilm, bevares, men jeg synes godt nok det er en hård sætning :-D
Gravatar

#7 Nagash 4 år siden

#4 - Netop. Det er jo ikke fordi jeg ikke vil betale og der har jeg jo sådan set også gjort. Men Cameron vil åbenbart ikke have penge i kassen for BD-udgaverne. Gjorde også det samme med de 6 Star Wars i sin tid. Men jeg købte dem netop også lige så snart de kom på BD.

#6 - Forholdsvis enig. Dog er det nok de værste Marvel film udover de 3 Fantastic Four samt de to nyeste Spiderman.

Skriv ny kommentar: