Alle fire “Avatar”-film har nu færdiggjort optagelser, afslører instruktør James Cameron.

Om to år får “Avatar 2” premiere. Men allerede nu har James Cameron optaget alle de centrale skuespilleres scener til de fire kommende “Avatar”-sequels.

Det afslører Cameron selv i en video, der samtidig indeholder den nye trailer til “Alita: Battle Angel”.

Forude venter det omfattende effekt-arbejde for James Cameron.

De fire nye “Avatar”-titler er angiveligt blevet afsløret – læs om det her.

“Avatar 2” får premiere d. 17. december i 2020.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Jeg troede faktisk det kun var 2 og 3 de filmede på en gang. Men hvis manuskripterne var på plads, tog det nok ikke ret meget længere at filme de sidste film, og koster nok heller ikke så meget mere. Samt der ville også være en masse bøvl med at få de forskellige skuespilleres kalender til at gå op, hvis de skulle samles en gang mere.

Det dyreste og mest tidskrævende bliver nok også CGI'en. Den del starter de nok ikke på i forhold til 4 og 5 før de ser, hvordan der tages imod 2 og 3.
Gravatar

#2 Squeszh 3 år siden

"Alle fire “Avatar”-film har nu færdiggjort optagelser, afslører instruktør James Cameron.
Om to år får “Avatar 2” premiere. Men allerede nu har James Cameron optaget alle scener til de fire kommende “Avatar”-sequels."

Det han siger er nu at "Principal cast" har optaget alle deres scener. Det betyder ikke at filmen er færdigoptaget... Hvorfor kan du ikke holde dig til sandheden, bare en enkelt gang Just? Det kunne være så rart, hvis alt fra din hånd ikke var halve sandheder og overdrivelser...
Gravatar

#3 BlackJesus 3 år siden

Du må virkelig have en dårli dag, siden du har et stort behov for at nedgøre en skribent. Hvis u har kritik, skriv dem da på en sober tone!

Alt andet er useriøst og skaber ikke noget positivt!
Gravatar

#4 Squeszh 3 år siden

BlackJesus (3) skrev:
Du må virkelig have en dårli dag, siden du har et stort behov for at nedgøre en skribent. Hvis u har kritik, skriv dem da på en sober tone!

Alt andet er useriøst og skaber ikke noget positivt!


Jeg "nedgør" det han skriver... Nærmest samtlige artikler fra Just's hånd, er fyldt med halve sandheder, overdrivelser, forhastede konklusioner, og gætterier... Jeg forstår ikke han ikke kan være saglig og seriøs, og holde sig til SANDHEDEN. Det er useriøst, det er clickbait, og det er at holde læserne for nar. Og det KAN ikke være fejl og tilfælde, når man oplever det i så mange artikler, hver evig eneste dag...
Gravatar

#5 Bachone 3 år siden

Han er en værer en ham morten hva.

Skriv ny kommentar: