Der er stadig en uges tid til, at Marvels ”Guardians of the Galaxy” får dansk premiere, men holdet bag filmen er allerede begyndt at promovere science-fiction eventyret, der har Chris Pratt i hovedrollen.

Se også: Se Bradley Coopers vaskebjørn med kæmpe gun i “Guardians of the Galaxy”

Filmens instruktør James Gunn kunne i et interview med hjemmesiden Screenrant.com fortælle, at han rigtig gerne vil stå bag kameraet til en eventuel fortsættelse.

Jeg er i en mærkelig position hvor, hvis filmen klarer sig godt, så laver jeg fortsættelsen. Og hvis den kun klarer sig okay, så er jeg blevet tilbudt en række andre film, men dem kan jeg kun lave, hvis jeg ikke laver fortsættelsen”, fortalte Gunn.

Der har tidligere floreret rygter om, at fortsættelsen til “Guardians of the Galaxy” vil involvere Hulk og drage inspiration fra Planet Hulk-tegneseriehæfterne, men det benægter Gunn.

Marvel Studios’ præsident, Kevin Feige, er dog ikke så hurtig til at skyde rygtet ned. Han udtaler, at han måske ved, hvornår en “Planet Hulk”-film vil blive lavet, og hinter, at en af de datoer, filmstudiet for nyligt har reserveret, godt kunne være netop den film.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 the_paki_don 9 år siden

8 dage = et par uger. :-)

Jeg glæder mig helt ustyrligt til denne film!!!
Gravatar

#2 Slettet Bruger [1266415438] 9 år siden

En "Planet Hulk" kunne være ret interessant. Det er den eneste af Marvels animerede film, der ligger på niveau med de animerede DC-film, efter min mening. Den kan ses på Netflix, hvis man er interesseret.
Gravatar

#3 tricopulus 9 år siden

jeg glæder mig også :-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#4 Kviesgaard 9 år siden

Hvis filmen indfrier mine forventninger, så indløser jeg gerne en billet eller to til. Et lille tiltag jeg har haft kørende på et par film efterhånden, for ligesom at støtte de skabende kræfter bag filmene.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 Mikkel Abel 9 år siden

#4 Puha, hvis der er nogle der nok godt kan klare sig med én enkelt billet, så må det vel næsten være Marvel. ;) Nej, spøg til side, jeg forstår dig fuldt ud.
I saved Latin. What did you ever do?

Skriv ny kommentar: