Straks efter det stod klart, at “Deadpool” var en stor succes, er Hollywood i gang med at forsøge at kopiere succesen. Analysen er, at folk gerne ville have en R-rated og meget voldelig film. Men den analyse er forkert, mener “Guardians of the Galaxy”-instruktør James Gunn.

Se også: ”Wolverine 3″ bliver muligvis R-rated

Gunn oplevede selv succes med sin Marvel-film, hvorefter han hørte, at andre nu ville lave en “Guardians”-inspireret film. Men det er netop ikke det samme, folk vil have, men noget nyt og originalt:

”Store film er nødt til at udvide deres definition af, hvad de kan være. De skal være mere unikke og ægte stemmer fra filmskaberen bag. De kan ikke bare være kopier af, hvad der kom før dem,” siger Gunn ifølge Indiewire.

Fox-Marvel har ellers været hurtigt ude og markere, at de nu vil gå den R-ratede “Deadpool”-vej på både en mulig “X-Force” samt den kommende tredje “Wolverine”-film. Men den strategi er gal:

”‘Deadpool’ var ikke sådan. ‘Deadpool’ var dets egen. Det er det, som folk reagerer på. Den er original, den er virkelig god, den var skabt med kærlighed fra filmskaberne, og den var ikke bange for at tage chancer.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Wrigley 8 år siden

vil nu stadig gærne se de film R-rated, det giver ligsom filmskaberne lidt mere frihed til at skabe shok effekt og understreje de scener som kan blive lidt tamme i pg-13.
Gravatar

#2 thomasdahl79 8 år siden

enig bare ta the expendebles lige så snart de toned volden ned floppede den
Gravatar

#3 cain 8 år siden

Jeg vil nu foretrække at instruktørene laver de film de gerne vil. Måske er jeg ikke så meget inde i dette. Så vidt jeg har forstået er det mere et problem idag at instruktører er begrænset af studiers ønsker om en lav rating
Gravatar

#4 Nagash 8 år siden

Jeg er nu ganske enig med Gunn. Man skal ikke begynde at lave R-retede film, for en R-ratings skyld. Det er sgu noget pjat. Man skal lave lige den film man har lyst til. Og som #3 siger, så lyt til instruktøren. Passer den historie han og forfatterne gerne vil fortælle til en R-rating, jamen så er det det I skal vælge. Ellers så er en PG-13 eller mindre fint.
Gravatar

#5 holddakæft 8 år siden

guardians vil være helt helt forkert hvis den pludselig blive voldelig .. man skal også kun gøre det, hvis historien passer og ikke bare fordi man kan

Skriv ny kommentar: