Deadpool” har fået stor opmærksomhed, fordi den til trods for sin R-rating alligevel har solgt masser af biografbilletter. Eller måske netop derfor. Fordi der tilsyneladende er et stort publikum, der vil have film med eksplicit vold og sex. Den lektie har den kommende “Wolverine 3″ også taget til sig.

Se også: ”Deadpool”-producer: “X-Force” kan blive R-rated

For ComicBook erfarer nu, at 20th Century Fox – der også står bag “Deadpool” – forventer en R-rating til deres kommende “Wolverine”-film.

Det vil i så fald blive den første “Wolverine”-film, der får den høje R-rating. Således fik både “X-Men Origins: Wolverine” og “The Wolverine” en PG-13-rating.

Dermed ser det ud til, at 20th Century Fox er begyndt at forfølge en helt ny strategi med mere voldelige og grove film i kølvandet på succesen “Deadpool”. Fox har allerede luftet tanken om en R-rated udgave af “X-Force”, imens det forventes, at “Deadpool 2” også vil få den høje censurgrænse.

“Wolverine 3” får premiere d. 3. marts i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Hive 6 år siden

Den kommer *ikke* til at hedde "Wolverine 3" eftersom Fox ikke længere anerkender X-Men Origins: Wolverine.

Den kommer sikkert til at hedde The Wolverine 2 eller The Wolverine: Undertitel. Men bestemt ikke Wolverine 3.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#1 Det har du helt sikkert ret i. Men det kalder vi den, indtil Fox offentliggør titlen. Tror nu alligevel nok, at Fox anerkender den første Wolverine (mon ikke de tager mod pengene, når der sælges en sjælden dvd-skive?), men det er korrekt, at de ser bort fra den i deres filmunivers.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

Dobbeltpost.
Gravatar

#4 Alex- 6 år siden

Fed fed nyhed. Tegneserierne er jo generelt pisse voldelige. Selv i Spider-Man serien er det ikke unormalt at der ryger lemmer til højre og venstre. Spidey selv bliver også lemlæstet for grumt, med blod over det hele. Superheltefilm har selvfølgelig en stor mindreårig fanskare som gjorde det oplagt at mindske volden, men med den endeløse strøm af film i genren vil vi sgu gerne have noget mere med R nu tak, og det lader til at Deadpool har givet bolden op. :)
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

Tror ikke folk skal sætte deres næser op efter alle alle vil begynde at gøre det her. Først og fremmest går de efter at ramme bredt, for det er det der er flest penge i.
Gravatar

#6 MystiskeMox 6 år siden

Geekalot (5) skrev:
Tror ikke folk skal sætte deres næser op efter alle alle vil begynde at gøre det her. Først og fremmest går de efter at ramme bredt, for det er det der er flest penge i.

Det er jo ikke fordi Deadpool ikke tjener penge.

"...Ryan Reynolds' antihelt Deadpool har netop slået flere rekorder i hjemlandet..."

"...20th Century Fox har samtidig haft sin største åbning nogensinde. Star Wars: Revenge of the Sith havde rekorden med $108,4 mio., men for at være fair var det over tre dage. 'Deadpools' fire dage lange weekend estimeres til at ramme over $150 mio...."


http://www.kino.dk/nyheder/2016/02/deadpool-smadre...
Gravatar

#7 Stetso-G 6 år siden

James Gunn for tre dage siden på Facebook:
"So, over the next few months, if you pay attention to the trades, you'll see Hollywood misunderstanding the lesson they should be learning with Deadpool. They'll be green lighting films "like Deadpool" - but, by that, they won't mean "good and original" but "a raunchy superhero film" or "it breaks the fourth wall." They'll treat you like you're stupid, which is the one thing Deadpool didn't do. "

Han er synsk.
Gravatar

#8 Geekalot 6 år siden

#6 ja, men du vil aldrig komme til at se The Avengers som R rated. For det vil de miste penge ved. Det virkede ved Deapool for han er sådan. De kan prøve det ved Wolverine, for det er lidt en blandet succe, hans "standalone film" Det kan være det vil rede den, men tvivler. Tror ikke man skal forvente mange r rated superhelte film, ud over Deadpool.
Gravatar

#9 Ruger 6 år siden

Lad os endelig prioritere grafisk vold over indholdet. Skriv bedre manuskripter. Det ville have været en federe nyhed!!
Gravatar

#10 Schranke 6 år siden

Fedt nok at der ikke skal tænkes på laveste fællesnævner, eller laveste alder.
Syndes det er meget rimligt at man laver nogle film for det mere voksne publikum

Skriv ny kommentar: