Skuespilleren har underskrevet kontrakt for at spille over for Liam Neeson i Paramount Pictures’ endnu unavngivne genindspilning af ‘Naked Gun’, baseret på krimi-satirekomedierne, der blev udgivet i slutningen af 1980’erne og begyndelsen af 1990’erne.

Akiva Schaffer instruerer komedien, der har et manuskript af Dan Gregor, Doug Mand og Schaffer. Trioen stod bag den populære og Emmy-vindende Disney+ film ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’.

Den originale film, skrevet og instrueret af Jerry Zucker, Jim Abrahams og David Zucker er baseret på deres tv-serie ‘Police Squad!’ der kun varede seks afsnit, spoofede de klicheer fra politishows og film, der havde indgroet sig i publikums sind gennem årtier. Den handlede om en inkompetent og clueless detektiv ved navn Frank Drebin, spillet af Leslie Nielsen, der alligevel på en eller anden måde formåede at løse forbrydelsen og redde dagen.

Handlingsdetaljer bliver holdt hemmelige sammen med andre politifiler, men det er kendt, at Neeson skal spille Drebin.

Anderson vil være hans flamme, på linje med rollen spillet i originalen af Priscilla Presley.

Seth MacFarlane og Erica Huggins producerer gennem deres firma Fuzzy Door. Schaffer er executive producer sammen med Daniel M. Stillman.

Anderson er berømt som Playboy-modellen, der forvandlede sin skønhed til international stjernestatus takket være det populære tv-hit ‘Baywatch’. Hun debuterede på det store lærred med hovedrollen i ‘Barb Wire’, en højprofileret filmatisering af en tegneserietitel fra Dark Horse Comics, der floppede og blev kritikerhaglet. Hun rejste sig dog og gik videre med shows som ‘V.I.P’. og i horrorfilmspastisk ‘Scary Movie 3’. Hun har også medvirket i talrige reality-tv-serier.

Anderson var tilbage i rampelyset takket være den højprofilerede Hulu-miniserie ‘Pam & Tommy’ fra 2022, hvor Lily James spillede Baywatch-stjernen og fokuserede på den tumultagtige æra med sexbånd. Hun havde sit modsvar med Netflix-dokumentaren ‘Pamela, A Love Story’.

Paramount har planlagt en premiere den 18. juli 2025 for filmen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: