Tilbage i slutningen af maj dukkede en liste over mulige instruktører, der kunne overtage “The Wolverine” efter Darren Aronofsky droppede ud, op på nettet.

Se også: Darren Aronofsky dropper “The Wolverine”.

Listen bestod af otte forskellige instruktører, hvoraf den ene var “3:10 to Yuma”-instruktøren James Mangold, som netop har fået tjansen.

Mangold var den ene af tre instruktører, der var på den endegyldige liste, som 20th Century Fox og jærven selv, Hugh Jackman, havde. Udover Mangold bestod finalisterne af Gavin O’Connor og Antoine Fuqua.

Se også: Hvem instruerer “The Wolverine”?Vis kommentarer (75)
Gravatar

#11 Ericmase 11 år siden

Det er sgu cool nok :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#12 BN 11 år siden

Jeg synes, det er en skam, at Mangold vil spilde sin tid på en så ligegyldig film. Så går der bare endnu længere tid, før der kommer noget interessant fra hans hænder.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#13 IK 11 år siden

#12

BN, hvorfor er den ligegyldig? Wolverine er af de mest velelskede tegneseriekarakterer nogensinde, og en masse fans (inklusiv mig) var virkelig skuffede over den forfærdelige X-Men Origins: Wolverine. Jeg vil sgu gerne se en ordentlig film om en af mine ynglings karakterer, og jeg har fuld tillid til Mangold på det front. At sige Wolverine er ligegyldig, er ligesom at sige at The Hobbit, The Dark Knight Rises og The Amazing Spiderman er ligegyldige. Var Batman Begins så også ligegyldig? Det ved jeg godt du ikke synes. ;)
Gravatar

#14 Frederik 11 år siden

Jeg foretrak nu egentlig hvis FOX bare koncentrerede sig om First Class universet og lod Wolverine-filmen ligge.

Jeg har intet imod Hugh Jackman eller James Mangold, men for mig er Wolverine den mindst interessante X-men - Han blegner i forhold til Michael Fassbender's Magneto :)
Gravatar

#15 Therien 11 år siden

Det var Mangold jeg håbede på.. Men der er stadig laaaaaaaaang vej hjem for denne film..
Gravatar

#16 kristoffer w. l. 11 år siden

fedt nok han laver fede film... glæder mig meget til denne her, er enig i at han er en af de fedeste karaktere i x-men universet... bliver fedt når den kommer
Gravatar

#17 BN 11 år siden

IK (13) skrev:
BN, hvorfor er den ligegyldig?


Fordi James Mangold f.eks. har lavet 'Cop Land', som er en type film, der interesserer mig langt mere end X-Men og Wolverine. Jeg er ikke så meget til superhelte-film. Undtagelserne er Batman og Spider-Man, som - lagt i hænderne på Christopher Nolan og Sam Raimi - er absolutte topfilm hos mig.

IK (13) skrev:
Wolverine er af de mest velelskede tegneseriekarakterer nogensinde, og en masse fans (inklusiv mig) var virkelig skuffede over den forfærdelige . Jeg vil sgu gerne se en ordentlig film om en af mine ynglings karakterer, og jeg har fuld tillid til Mangold på det front.


Jeg under dig skam gerne en vellykket Wolverine-film, og hvis enderesultatet skulle blive en film som de fleste taler godt om og regner for laaaaaangt bedre end 'X-Men Origins: Wolverine', så er det da også muligt, at jeg vil give den en chance (på dvd) engang i fremtiden. Men det er ikke på nogen måde en film, jeg går og længes efter. (Jeg fandt Bryan Singers to X-Men-film ret gode, og heri var Wolverine jo allerede den mest fremherskende karakter. Heldigvis!) :-)

IK (13) skrev:
At sige Wolverine er ligegyldig, er ligesom at sige at The Hobbit, The Dark Knight Rises og The Amazing Spiderman er ligegyldige. Var Batman Begins så også ligegyldig? Det ved jeg godt du ikke synes. ;)


'The Amazing Spider-Man' er jeg nu pænt ligeglad med, eftersom jeg elskede den kulørte, ironiske, men også melankolske stil i Sam Raimis tre Spider-Man-film. Jeg er lidt træt af, at "det skal være mere dyster"-manien.

Batman-filmene og 'The Hobbit' befinder efter min mening sig i en helt anden og højere liga end Wolverine.

Men som (mere eller mindre) sagt: Hvis 'Wolverine' blæser dig omkuld, og hvis anmeldelserne er virkelig positive, så skal jeg da se den. Måske endda ovenikøbet i biografen ... men så skal den godt nok også blive rost til skyerne!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#18 Babo Rises 11 år siden

BN

men du vil ikke se den medmindre filmen er rost til skyerne og Bruce giver den 11/10 og alt det der. Underlig tankegang. Wolverine kan blive langt bedre end de pubertære spiderman film med langt mere substans.
Gravatar

#19 Michael Andersen 11 år siden

IK (7) skrev:
Nu hvor vi har James Mangold bag kameraet, kan vi også forvente Marco Beltrami som komponist.


8 film, 8 forskellige komponister. Mangold har aldrig samarbejdet med en filmkomponist mere end en gang, så 'forvente' er måske lige at strække den :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#20 Hr. Nielsen 11 år siden

BN (17) skrev:
Jeg er lidt træt af, at "det skal være mere dyster"-manien.
Ja det er lidt pudsigt synes jeg indimellem, at da de to første film kom, fandt mange dem fantastisk havde jeg indtryk af (altså blandt filmfans), men så blev tendensen at alle film med et skulle have en mere dyster tilgang og så kunne disse film pludselig ikke bruges mere. Jeg elsker også Raimi's 'take' på Spider-Man. Det behøver sgu ikke være så pokkers selvhøjtideligt det hele!
I have my principles - And if you don't like them, I have others

Skriv ny kommentar: