Den nye trailer til Netflix’ Kanye West-dokumentarserie, “jeen-yuhs”, tager os med tilbage til de tidligste dage i den legendariske Chicago-rappers karriere.

“jeen-yuhs”-traileren indleder med en diskussion fra 2002 mellem Kanye og hans ven Rhymefest, omhandlende hvorvidt den fremtidige præsidentkandidat kan tillade sig at kalde sig selv for et geni. Her, 20 år senere, er spørgsmålet i den grad stadigvæk relevant, selvom der uden tvivl er masser af fans, der nu ville give den ikoniske musiker ret.

Med mere end 20 års erfaring inden for genren og 10 soloalbums, hvoraf flere er vaskeægte klassikere, har West sikret sig en plads som én af rapgenrens mest indflydelsesrige kunstnere.

Dokumentarserien er opdelt i tre dele, som tilsammen udgør et tilbageblik på Kanyes karriere, der strækker sig 21 år tilbage i tiden. Serien tager et kig på musikerens største op- og nedture, og det bliver uden tvivl interessant at kunne følge, hvordan en af hiphopindustriens største navne og mest excentriske personligheder er blevet til.

Læs også: “Netflix udvikler ‘Scott Pilgrim’-animeserie”

Instruktørduoen Coodie & Chike står har tidligere arbejdet sammen med West på flere af hans musikvideoer, og har også stået bag dokumentarserien, som Netflix opkøbte for 30 mio. dollars.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: