Den første “Wednesday”-teaser afslører Hollywood-stjerneskuddet Jenna Ortega som klassisk “Familien Addams”-karakter.

Inden længe får vi fornøjelsen af Tim Burtons forskruede vision i serieformat. Instruktøren står nemlig bag den otte episoder lange Netflix-serie som både instruktør og executive producer.

Læs også: “‘Spiderhead’-trailer: Chris Hemsworth laver syrede eksperimenterer på Miles Teller i ny Netflix-thriller”

I “Wednesday” følger vi Ortega som Wednesday Addams, der nu er high school-elev på Nevermore Academy. Her må hun lære at beherske sine clairvoyante evner, mens hun forsøger både at sætte en stopper for en række landsbymord og opklare et mysterium, som har påvirket hendes familie gennem 25 år.

Teaseren giver os ikke noget nyt om historien. Vi får dog det første blik på Ortega som den klassiske karakter, der ledsages af den bevidste afskårede hånd, Thing.

Wednesdays forældre, Morticia og Gomez Addams spilles af hhv. Catherine Zeta-Jones og Luis Guzmán, mens hendes bror Pugsley spilles af Isaac Ordonez og George Burcea indtager rollen som familiens butler, Lurch.

Christina Ricci, der spillede Wednesday i 90’er-live-actionfilmene “The Addams Family” og “Addams Family Values”, spiller også med i serien – dog ikke som Wednesday i nogen form, men derimod en ny karakter.

“Wednesday” får efter sigende premiere på Netflix i slutningen af 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: