Den eftertragtede Hollywood-skuespillerinde er færdig med X-Men-universet. Det fortæller hun i et nyt interview med MTV.

Se også: Jean Grey, Cyclops og Storm er fundet til “X-Men: Apocalypse”.

“Nej, det bliver min sidste film,” svarer hun på spørgsmålet om, hvorvidt hun vender tilbage som mutanten Mystique efter Bryan Singers kommende ”X-Men: Apocalypse”.

Jennifer Lawrence er muligvis ikke den sidste, der snart kan kalde sig eks X-Men. Michael Fassbender, Nicholas Hoult og James McAvoy, der alle spillede med i “X-Men: Days of Future Past”, har – ligesom Jennifer Lawrence – kun kontrakt til og med “X-Men: Apocalypse”.

Den unge “Hunger Games”-stjerne kommer dog ikke til at gå arbejdsløs lige med det samme. Snart skal hun på optagelser sammen med Steven Spielberg på instruktørens kommende krigsfilm “It’s What I Do: A Photographer’s Life of Love and War,” og inden længe teamer hun igen op med David O. Russell på filmen “Joy”.

“X-Men: Apocalypse” kan opleves i de danske biografer til næste sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Slein 8 år siden

Det KUNNE også godt være, at de skulle stoppe med X-Men filmene; imens legen er rimelig god. Hvorfor vente, til det bliver skidt?

Der er stadig masser af andre Marvel-serier, som kan laves til film.
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

Nu hellere se en masse marvel film med Guardians of the galaxy :) er muligheder for et fedt univers.
Gravatar

#3 apocalypse_koa 8 år siden

#1

Det er rigtig nok at der er masser af andre Marvel-serier, MEN dem ejer 20th Century Fox ikke. De har kun rettighederne til: X-Men karakterer, Fantastic Four, og Deadpoo.l. De havde også rettighederne til Daredevil og Elektra, men dem har de så nu tabt.

Grunden til at der garanteret ikke bliver en ende på X-Men film fra 20th Century Fox, er at film rettighederne så vil gå tilbage til Marvel, og nu da de har et udemærket produktionsstudio selv, så giver de ikke mere afkald på deres figurer.

Samme grund at vi fra Sony hele tiden ser nye Spiderman mm
Gravatar

#4 Geekalot 8 år siden

men sony kan jo ikke finde ud af det....:(
Gravatar

#5 cain 8 år siden

Fint. Kan simpelthen ikke se hvorfor hun er så eftertragtet, synes hun er pivringe.
Gravatar

#6 Captain Marvel77 8 år siden

smuk pige, dygtig i x-men-filmene, men ikke en Angelina Jolie endnu :-)
Gravatar

#7 Captain Marvel77 8 år siden

men håber også de nye skuespillere (Dem der skal spille hhv., jean grey, Scott summers og storm) , får mere film eller serier hvori de kan være med i også, ville være godt for dem.
Gravatar

#8 Alex- 8 år siden

Det har været en glimrende trilogi indtil nu, men synes ikke det er Jennifer Lawrence's fortjeneste, så hende ville jeg ikke have noget imod ville blive skiftet ud. Ærlig talt så er Mystique jo en karakter som kan spilles af enhver kvinde med fornuftige former. Synes ikke Lawrence gjorde noget bedre end Rebecca Romijn, så mon ikke den lige så let kan overtages af en anden.
Jeg håber dog selv at de prøver noget nyt, vi har set rigelig til de karakterer efterhånden, med undtagelse af Wolverine som Fox forhåbentlig vil låne ud til Marvel i Infinity War.. :D
Gravatar

#9 SublimeKen 8 år siden

#3 & 4

Så er det godt at det er Marvel Studios der står for den næste Spider-man film fra Sony!

Skriv ny kommentar: