I “Avengers: Age of Ultron” fik Jeremy Renners Hawkeye-karakter sin hidtil største rolle at spille. Alligevel er der ikke lagt op til en solofilm med den bueskydende Avenger-helt. Men måske en Netflix-serie kunne blive en mulighed.

Se også: Marvel: Kompliceret at samle Avengers og Defenders

Det er Jeremy Renner selv, der nu åbner op for, at Netflix-modellen, som vi har set det med “Daredevil”, kunne være muligheden for at udforske Hawkeye i et solounivers:

”Jeg mener, at det er en fremragende model, så hvis der skal være en måde at udforske karakteren på, så er det måske i den verden. Dette er dog ting, som jeg ikke har kontrol over, men jeg er åben for det,” siger Renner til ComicBookMovie.

Næste gang vi får Hawkeye at se igen bliver i næste måneds “Captain America: Civil War”.

Følg FILMZ på FACEBOOK.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Buschaka 6 år siden

uhh lad det ske, godt være en solo film vil være for voldsom, selvom hans karater er super fed, så en serie kunne være godt :)
Behold! The last Lombax in the universe!
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

Tror også godt det kunne lade sig gøre, tror dog ikke Netflix eller Marvel er villig til at give den løn han regner med han skal have for det, nok også en af grundene til man valgte dem der er med i Marvel, Netflix serierne blev valgt. Men kunne være fed hvis han kunne :)
Gravatar

#3 Guts 6 år siden

MEGET gerne..!

Men så lad den være baseret på Matt Fractions version. Den ER fed!! Og kunne leve fuldt ud op til potentialet og niveauet hos Netflix.
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"

Skriv ny kommentar: