Selvom skuespillerinden Jessica Biel besluttede at lave sin første nøgenscene i rollen som stripper i den kommende film “Powder Blue”, er filmen alligevel forbigået biograferne og udsendes i stedet direkte på dvd. Efterspørgslen på Biels afklædte løjer har været stor, men skuespillerinden kan nu forklare, hvorfor projektet blev en fiasko.

Mens folk ikke var specielt interesseret i selve filmen, var nøgenscenen et varmt emne på internettet i månedsvis. Fans var så ivrige efter at se Biel strippe, at den korte scene dukkede op online før filmens udgivelse, hvilket derfor medførte, at efterspørgslen på selve filmen faldt gevaldigt.

Biel forklarer: ”Det generer mig, når scener bliver lækket. Det er skuffende, hvordan folk tager dit arbejde, klipper det fra hinanden og dømmer det. Jeg synes, ‘måske skulle du bare se filmen.'”

“Powder Blue”, der også har bl.a. Forest Whitaker, Ray Liotta, Lisa Kudrow, Patrick Swayze og Kris Kristofferson på rollelisten, rammer det amerikanske dvd-marked 26. maj.

Den omtalte scene med Jessica Biels striptease kan ses her.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Viking Wizard 13 år siden

Jeg kan virkeligt godt li', at I bringer en nyhed, hvor Jessica Biel brokker sig over, at folk kun har interesse for stripperscenen, og I derpå smider et link til netop den scene ;)

Skriv ny kommentar: