Teaser: ‘Megalopolis’

Francis Ford Coppola har frigivet den første teaser-trailer til sit episke, selvfinansierede passionprojekt ‘Megalopolis’.

I klippet, der blev frigivet mandag aften, ser vi mere af omfanget og ambitionen i projektet, med det store ensemblecast, dynamiske optagelser af et utopisk samfund og protester.

Filmen, der får premiere på Cannes Film Festival den 17. maj, er en romersk episk historie, der foregår i et forestillet moderne Amerika, ifølge tidlige beskrivelser.

Adam Driver fører an i Megalopolis, og filmens rollebesætning inkluderer Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Jason Schwartzman, Laurence Fishburne, Kathryn Hunter, Grace VanderWaal, Chloe Fineman, James Remar, D.B. Sweeney og Dustin Hoffman.

Coppola begyndte først at skrive ‘Megalopolis’ i 1983, og filmen kostede angiveligt 120 millioner dollars at lave, hvilket blev finansieret delvist ved salget af en betydelig del af instruktørens vinejendom.

Han afholdt en screening af projektet i slutningen af marts for potentielle købere, hvor Universal’s Donna Langley, Netflix’s Ted Sarandos og Sony’s Tom Rothman alle deltog.

Imidlertid, over en måned senere, søger filmen stadig distribution, da flere af screeningsdeltagerne fortalte The Hollywood Reporter, at ‘Megalopolis’ vil stå over for en op ad bakke kamp. En distributør sagde, “Der er simpelthen ingen måde at positionere denne film på,” mens en anden bemærkede, at selvom “alle hepper” på instruktøren, er der en “forretningsside af tingene.”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: