I april kom det frem, at en fortsættelse til Farrelly-brødrenes “Dum og Dummere” fra 1994 var på vej, og at både Jim Carrey og Jeff Daniels ville vende tilbage i hovedrollerne som Lloyd og Harry, men nu ser projektet ud til at kunne falde sammen, før det rigtigt er kommet i gang.

Se også: Lloyd og Harry er tilbage – “Dum og dummere 2” starter optagelser i år.

I sidste uge forlød det, at Carrey havde droppet projektet, fordi han mente, at Warner Bros ikke var entusiastiske nok omkring filmen. Daniels udtalte derefter, at filmen ikke ville blive til noget uden Carrey.

Men nu udtaler Daniels sig igen om projektet, og siger at på trods af at Carrey er meget utilfreds i øjeblikket, så er filmen ikke droppet, og Daniels både håber og tror, at filmen nok skal blive lavet med Carrey tilbage om bord.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Driver 10 år siden

Carrey med eller ingen Dum og Dummere 2..!
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#2 Hr. Nielsen 10 år siden

Ikke at jeg nogensinde har drømt om en efterfølger, men uden begge originaler, så gider jeg slet ikke se pisset!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#3 Riqon 10 år siden

Hvad betyder det lige at WB ikke er "entusiastiske nok"? Underlig begrundelse.. medmindre det skal oversættes til, at den har fået et budget på $1.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 DemoMan 10 år siden

#3 Det betyder vel at Warner Brothers ikke arbejder seriøst nok på projektet og netop ikke er entusiastiske nok.

Jeg håber at WB enten tager sig sammen og får fixet de problemer de nu end må have (manuskriptet måske?) og på den måde får Jim Carrey tilbage, eller at de bare dropper filmen helt. Uden Carrey (eller Jeff Daniels for den sags skyld)... er der ingen Dum og Dummere film.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#5 MOVIE1000 10 år siden

Jim nu behøver du ikke spille Dum og dummest inden optagelserne, vel Jim?? :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 Silver666 10 år siden

Krydser fingre for det falder på plads
Gravatar

#7 st0rm 10 år siden

Dumb and Dumberer, var vel 2'eren så dette må være en 3'er.. Mange år siden jeg har set den, men Bob Saget var sjov for første gang deri.. "THERE'S SHIT ALL OVER MY CAR"
Gravatar

#8 moulder666 10 år siden

Meh - for min skyld må det godt være det sidste vi har hørt til denne efterfølger. Etteren var ganske sjov - for 18 år siden!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#9 jessup 10 år siden

Ja udviklingen i hunor sker med storm skridt. Da jeg var barn var det sjovt at se min mor vaske op.
This is just until June
Gravatar

#10 DemoMan 10 år siden

Dum og Dummere fungere da stadig fuldstændig selv 18 år senere. Plottet er flere steder intetsigende og og direkte dumt, men det er når man ser den fuldstændig ligegyldigt, da kemien mellem Jim Carrey og Jeff Daniels simpelthen er så fantastisk at når de to figurer så bliver kastet ud i disse mærkelige og ofte absurde scenarier så er det hvad jeg vil kalde comedic gold. Dum og Dummere er personligt min yndlings komedie fra Jim Carrey (af drama osv. er det Eternal Sunshine of The Spotless Mind og The Truman Show), og hvis fortsættelsen har et habilt manuskript som lader de to skuespillere skinne igennem så kan den sagtens tåle en efterfølger.

Den frygtelige Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd skal vi slet ikke tale om. Jeg fortrækker at anse den på den samme måde som jeg anser de ligeledes frygtelige American Pie spin-off film (dog er ingen af de "rigtige" film i serien i forvejen fantastiske, selvom den første film dog er ganske habil).
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.

Skriv ny kommentar: